Главная » 2013 » Январь » 11


В. Бабич На черговому засіданні Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності народного депутата України, першого секретаря Охтирського міськкому КПУ Вікторію Бабич обрано головою підкомітету з питань гарантування вкладів громадян та захисту прав споживачів фінансових послуг.«Захист прав вкладів буде одним із пріоритетів моєї роботи у профільному комітету, я згадую, як під час кризи 2008 року до мене приходили десятки літніх та хворих людей, які просили допомогти повернути гроші на лікування, які банки заблокували прикриваючис ... Читать дальше »
Просмотров: 433 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 11.01.2013

 

Виктория Бабич 11 січня на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатський запит поданий народним депутатом України, першим секретарем Охтирського міськкому КПУ Вікторією Бабич до Міністерства фінансів України та Міністерства охорони здоров’я України «стосовно виділення додаткової субвенції комунальному закладу «Охтирська центральна районна лікарня» для своєчасного прийняття на роботу та виплати заробітної плати працівникам, погіршення медичного обслуговування жителів міста Охтирка у зв’язку з реформуванням системи екстреної медичної допомоги ... Читать дальше »
Просмотров: 457 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 11.01.2013

Виктория Бабич 11 січня на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатський запит поданий народним депутатом України, першим секретарем Охтирського міськкому КПУ Вікторією Бабич до Міністерства інфраструктури України та Державної адміністрації залізничного транспорту стосовно повернення нічного потягу № 344, який повинен сполучати місто Суми та місто Тростянець Сумської області зі столицею України містом Києвом. 
 Дана ініціатива була мотивована великою кількістю звернень від мешканців Сумської області, які обурені ситуацією, що склалася навколо залізничних пасажирських перевезень, а саме скасування поїздів, які сполучали місто Суми та місто Тростянець (станція Смородине) з містом Київ. Адже на сьогодні жителі Сумської області не можуть потрапити до столиці рано вранці, а це означає, що жоден ... Читать дальше »
Просмотров: 433 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 11.01.2013