Главная » 2013 » Январь » 16

 26 грудня 2012 року відбулася чергова сесія Охтирської районної ради. Нагальне питання – прийняття бюджету на 2013 рік. Як і в попередні роки річний кошторис, звісно, дефіцитний. Традиційно недофінансовуються освіта, охорона здоров`я та культура і мистецтво. Найбільше занепокоєння викликає недофінансування освітньої галузі в обсязі 12 млн. 78 тис. гривень, що становить 4,5 місячних фондів оплати праці. Прикро, що бюджет приймається на конкретних контрольних показниках Міністерства фінансів і змінити їх у бік збільшення ніхто не виявляє бажання, та і можливості обмежені. З іншого боку такий стан справ дозволяє тримати район на короткому повідку, фінансуючи дефіцит з обласного бюджету ( субвенціями ) та вимагаючи при цьому проведення заходів по економії. Щодо е ... Читать дальше »

Просмотров: 400 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 16.01.2013

 Петр СимоненкоКоммунисты не поддерживают инициативу введения уголовной ответственности за нарушение порядка голосования на заседаниях парламента. Об этом заявил глава фракции КПУ в Верховной Раде, Первый секретарь ЦК Компартии Украины Петр Симоненко.

 Как известно, ранее лидеры так называемой «оппозиции» внесли в Верховную Раду законопроект о введении уголовной ответственности за на ... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 16.01.2013