Главная » 2015 » Март » 13

 Нинішня влада все активніше розкручує маховик політичних репресій, дивуючи увесь прогресивний світ своєю безглуздою боротьбою з правосуддям, політичними опонентами, у тому числі й комуністами.

 10 березня 2015 року було заарештовано комуніста, народного депутата України шостого і сьомого скликань, члена Центрального Комітету Компартії України Гордієнка Сергія Володимировича.

 Комуністи Сумщини глибоко обурені протиправним, абсолютно необґрунтованим, прийнятим під тиском Генеральної прокуратури України політичним рішенням Печерського районного суду м. Києва про арешт цієї людини. Не тільки в Україні, у багатьох країнах світу на цю подію наші соратники відреагували однаково: це один із фрагментів політичної розправи над Комуністичною партією України, яка сьогодні активно інформує громадськість про реальну ситуацію в державі, доносить людям правду про олігархічно-націоналістичний режим, що править Україною в угоду заморським «господарям», забуваючи про народ, який все більше зубожіє і залишається на межі виживання. ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 13.03.2015

 

ЗВЕРНЕННЯ

лідера Компартії України Петра Симоненка

до політичних партій, громадських організацій,

експертного співтовариства та ЗМІ

 Після зміни політичного режиму у лютому 2014 року, Україна увійшла в круте піке соціально-економічної та гуманітарної кризи. Падіння виробництва, кредитна кабала МВФ, безробіття, зростання цін і тарифів, заморожування зарплат і пенсій, свавілля спецслужб, легітимізація фашистської ідеології, розвал систем охорони здоров'я та освіти, відсутність реальних можливостей місцевих органів влади та територіальних громад вирішувати нагальні питання людей - все це призвело до того, що відцентрові процеси в Україні із загрозливою швидкістю набирають обертів.

 Триваюче ось уже півтора року громадянське протистояння, перейшло в «гарячу» стадію - у громадянську війну. І якщо війну не зупинити, то це неминуче призведе до втрати територіальної цілісності, а Україна, як єдина держава, просто зникне з політичної карти світу. ... Читать дальше »

Просмотров: 378 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 13.03.2015

 13 марта 1944 года войсками 49 гвардейской стрелковой дивизии под командованием полковника В. Ф. Маргелова и 295 стрелковой дивизии под командованием полковника В. П. Дорофеева был освобожден от немецкой оккупации город Херсон.

 За мужество, проявленное при освобождении города, 15 советских военнослужащих получили звание Героя Советского Союза.

... Читать дальше »

Просмотров: 407 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 13.03.2015