Главная » 2013 » Апрель » 11 » Молодь України – назустріч Фестивалю!
13:01
Молодь України – назустріч Фестивалю!

 imagesМолодь України розпочала підготовку до участі в роботі 18-го Всесвітнього фестивалю молоді та студентів.

 Сьогодні, за ініціативою Ленінського комсомолу України (ЛКСМУ) як члена Всесвітньої федерації демократичної молоді (ВФДМ) відбулося організаційне утворення Національного підготовчого комітету з участі української молоді в роботі 18-го Всесвітнього фестивалю молоді та студентів, що відбудеться в 7 – 13 грудня в Еквадорі.

 До складу Національного підготовчого комітету (НПК) на початковому етапі приєдналися окрім ЛКСМУ, Демократична спілка студентів «Студентська платформа», Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодь за справедливість», Українська молодіжна палата.

 Вказані організації делегували своїх представників до складу НПК, від ЛКСМУ – Олександр Присяжнюк, Сергієнко Роман, Поварніцин Рудольф; від УМоП – Макарян Артур, Половинець Анатолій; від ДСС «Студплатформа» Нагурний Олександр.

 На першому засіданні було прийняте рішення про звернення до всіх громадських молодіжних, студентських, дитячих організацій з приводу залучення до роботи в НПК, для успішної участі делегації української молоді в роботі Фестивалю.

 Всім організаціям молоді та дітей, студентства, профспілковим молодіжним організаціям, що бажають долучитися до роботи в складі НПК, необхідно протягом місяця – до 10 травня, надіслати заявку на електронну пошту 18wfys@gmail.com або факсом +38 044 2553638, де необхідно повністю вказати назву організації, основну мету статутної діяльності, всі необхідні контакти делегованого представника від організації.

 Всі зібрані заявки будуть розглянуті на найближчому засіданні НПК 14 травня, на яке будуть запрошені всі організації що виявили бажання долучитися до роботи в НПК а також буде затверджений кількісний склад, склад керівництва та персональні доручення кожному учаснику НПК для успішної підготовки участі української делегації в роботі Фестивалю.

 В роботі НПК так як і в роботі Фестивалю, не можуть бути допущені організації, що сповідують культ расизму, нацизму, насильства, будь-яких проявів дискримінації по релігійному, культурному, соціальному признаку.

 Україна є постійним учасником Фестивалю, який проходить з 1947 року. Українська молодь плідно приймала участь в роботі останніх Фестивалів (Гавана, Куба, 1997), (Алжир, 2001 рік), (Каракас, Венесуела, 2005 рік), (Преторія, ПАР, 2010 рік).

 Фестиваль пройде під гаслом «Молодь об’єднується проти імперіалізму, за мир у всьому світі, солідарність і соціальні перетворення!»

Прес-служба ЦК ЛКСМУ

Просмотров: 463 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Молодь, ЛКСМУ, фестиваль