Главная » 2013 » Февраль » 14 » Охтирчани підтримують запит Вікторії Бабич стосовно ремонту Охтирського міського центру культури та дозвілля
14:08
Охтирчани підтримують запит Вікторії Бабич стосовно ремонту Охтирського міського центру культури та дозвілля

 


Подписи

 У місті Охтирка є соціально важливий об’єкт Комунальний заклад «Охтирський міський центр культури та дозвілля», який є основним джерелом розвитку спорту та культури у місті. Зазначений заклад дає можливість більш ніж 350 дітям займатися у 21 гуртках, працівниками міського центру культури і дозвілля щорічно проводиться понад 200 культурно масових заходів.
  На даний час заклад знаходиться у край незадовільному стані У 2012 році розроблено проектну документацію по даному об’єкту та проведено державну експертизу проекту. Обсяг коштів необхідних для реалізації проекту становить 16650,0 тис. грн..
  Для вирішення зазначеного питання народним депутатом України Вікторією Бабич було надіслане депутатське звернення до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства культури України та Міністерства фінансів України з проханням розглянути можливість включення зазначеного об’єкту до однієї із державних програм для виділення коштів із Державного бюджету для його реконструкції.
  На депутатське звернення стосовно виділення у 2013 році коштів з державного бюджету на об’єкт «Реконструкція комунального закладу «Охтирський міський центр культури та дозвілля» в м. Охтирка, Міністерство культури України  повідомило, що відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, Міністерство не має законодавчих підстав фінансування закладів, які не віднесені до сфери управління Міністерства. У зв’язку з цим, Міністерство позбавляє можливості жителям м. Охтирка, особливо дітей, ефективно проводити своє дозвілля.
  Крім Міністерства культури України, відмовились вирішувати дане питання і Міністерство фінансів України. Адже у своїй відповіді Міністерство повідомило, що такі видатки повинні здійснюватись за рахунок коштів місцевих бюджетів.
  Від даного закладу відмовилось і Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, яке вирішило, що об’єкт який забезпечує дітей та молодь можливістю займатися спортом не відноситься до їх компетенції.
  Зауважте, що місцевий бюджет не дозволяє провести реконструкцію даного комунального закладу, а тому єдиним рішенням даної проблеми є виділення коштів з державного бюджету, для того, щоб жителі Охтирщини мали можливість реалізувати своє право на розвиток та якісно проводити своє дозвілля.

 Охтирський міський комітет КПУ звертається до мешканців міста із закликом прийти та підтримати запит народного депутата Вікторії Бабич стосовно виділення коштів на ремонт об’єкту Комунального закладу Охтирського міського центру культури та дозвілля "Кнєжа".

Не будьте байдужими, прийдіть і залиште свій голос
 на підтримку важливої справи!

 Збір підписів буде здійснюватися у міському комітеті КПУ за адресою : вул. Левченко 9, та в агітаційному наметі КПУ, яка знаходиться на розі вулиці Батюка та провулку Харківському.

Подписи



                                                                                           
Охтирський комітет КПУ
Категория: Парторганизация | Просмотров: 844 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Підписів, Збір