Главная » 2013 » Июль » 1 » Постанова «Про відзначення 75-річчя утворення Сумської області» має бути виконана
11:33
Постанова «Про відзначення 75-річчя утворення Сумської області» має бути виконана


 21 червня 2013 року на засіданні Верховної Ради України був оголошений  депутатський запит, поданий народним депутатом від КПУ Вікторією Бабич, стосовно передбачення у проекті Державного бюджету України на 2014 рік цільової субвенції  для виконання заходів передбачених у Постанові Верховної Ради України «Про відзначення 75-річчя утворення Сумської області».

 Нагадаємо, що у січні 2014 року виповнюється 75 років з дня утворення Сумської області. Ця видатна для українського народу подія знайшла дієве відображення у законодавчій діяльності Верховної Ради України.

 У травні цього року Верховна рада України прийняла Постанову «Про відзначення 75-річчя утворення Сумської області» (реєстраційний № 297-VІІ від 21.05.2013р.). У цій Постанові передбачено розроблення плану заходів пов’язаних з відзначенням цієї ювілейної дати. Одним заходів є:

- проведення реконструкції та ремонту комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля», розташованого за адресою: Сумська область, м. Охтирка, вул. Гончаренка, 2а.

 Для проведення реконструкції «Охтирського міського центру культури і дозвілля» за кошти місцевого бюджету була розроблена необхідна проектно-технічна документація, якою визначені зведені витрати у сумі 16 569,133 тис. грн. у тому числі будівельно-монтажні роботи на суму 10 081,322 тис. грн.

 На даний час Кабінет Міністрів України здійснює розробку проекту Державного бюджету України на 2014 рік.

 Враховуючи вищеназвану Постанову Верховної Ради України та її рекомендації, Вікторія Володимирівна у запиті звернулась до Кабінету Міністрів України з проханням дати відповідне доручення передбачити у проекті Державного бюджету України на 2014 рік цільову субвенцію місцевому бюджету міста Охтирка Сумської області для виконання будівельно-монтажних робіт по реконструкції комунального закладу «Охтирський міський центр культури та дозвілля».

 «Постанова «Про відзначення 75-річчя утворення Сумської області» має бути виконана, а Охтирський міський центр культури і дозвілля – відремонтований», - так прокоментувала запит народний обранець.

Цвітана Скорина
Просмотров: 457 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Охтирка, Вікторія Бабич, реконструкція, Центр культури і дозвілля