Главная » 2013 » Апрель » 24 » Прийом громадян у Недригайлові
13:31
Прийом громадян у Недригайлові


  У селищі Недригайлів Сумської області відбувся прийом громадян помічником-консультантом народного депутат України В.В. Бабич – Іллею Донченком.

  Знаючи, що проблеми людей, направленні до народного депутат України не будуть залишенні без уваги, на прийом прийшло багато людей, як з самого Недригайлова,  так із сіл району.

  Основними питаннями з якими громадяни звертались були: надання матеріальної допомоги, соціальний захист працівників будинків культури, ремонт дороги у смт Терни та безліч інших проблем, які потребують негайного втручання народного обранця.

  В проведені прийому громадян Недригайлівщини взяв участь заступник голови районної ради, член Центрального Комітету КПУ Юрій Сердюк.

   Після прийому громадян Ілля Григорович провів досить плідну зустріч з працівниками районної бібліотеки. Бесіда була не просто монологом виступаючого, як це поширено сьогодні, а жвавою дискусією. Спочатку помічник-консультант розповів про законодавчі ініціативи та роботу Вікторії Бабич, адже за короткий термін народним депутатом вже зроблена не мала робота: зареєстровано сім законопроектів та направлено більше трьохсот депутатських звернень для захисту прав громадян.

  Після чого «хранителі книг», задавали питання стосовно роботи помічників-консультантів народних депутатів України у Верховній Раді України, про вимоги до молоді, яка бажає вступити до лав Комуністичної партії України, адже саме те, що молодих комуністів стає все більше і більше викликало у працівників бібліотеки велику увагу.
 
  Та час не стоїть на місці: прийом проведено, звернення та пропозиції від людей отримані, вимоги до членів партії почуті, тож після таких зустрічей залишається чекати вирішення наболілих проблем та поповнення лав КПУ молодими активістами. 






Недригайлівський районний комітет КПУ
Просмотров: 491 | Добавил: symu-okp