Главная » 2012 » Декабрь » 24 » Привітання Петра Симоненка до 95-річчя проголошення Радянської влади в Україні
14:02
Привітання Петра Симоненка до 95-річчя проголошення Радянської влади в Україні

Шановні співвітчизники

 Флаг 24-25 грудня 1917 року  в Харкові  на Першому Всеукраїнському з’їзді Рад, була проголошена Радянська влада в Україні. Ця історична дата постійно нагадує всім нам про славне радянське минуле, де було багато великих справ і здобутків.

 Ця дата була і залишиться  символом і устремлінням  мільйонів  українців до  нового світлого суспільного ладу, заснованого на принципах поваги до людини праці, рівності і справедливості. Трудящі України ніколи не забудуть про те,що саме Великий Жовтень надав їм право на самовизначення і отримання державності, на основі якого виникла,  міцніла і розквітала Українська Радянська Соціалістична Республіка.

 В умовах соціалізму Радянська Україна стала країною могутньої економіки з високорозвинутою багатогалузевою індустрією і багатопрофільним сільським господарством, всесвітньовідомими досягненнями  в науці і культурі, освіті, літературі і мистецтві.

 Країною, яка з багатьох найважливіших показників розвитку входила до першої десятки передових країн Європи і світу. Країною, де була здійснена одвічна мрія народу – об’єднання українських земель в єдиній Радянській Соціалістичній державі. А те, що Радянська Україна буда однією з держав-засновниць ООН, являлось свідченням високого міжнародного авторитету нашої держави.

 Тимчасова поразка соціалізму в СРСР і Східній Європі призвела до руйнації економічного потенціалу   України, ліквідації  всіх  соціальних гарантій для трудящих, до появи  безробіття, злиднів, безнадії,  до перетворення  її в країну – жебрака.

 Проте комуністичні ідеї – невмирущі і непереможні! Бо заповітну мрію про рівність, братерство, свободу і щастя не можливо ні заборонити, ні вбити, ні витравити з пам’яті, ні вирвати з серця!

 Ми, коммуністи, впевнено дивимося у майбутнє, бо воно – за соціалізмом.

 Ми, коммуністи, впевнено дивимося у майбутнє, бо всією своєю діяльністю наша партія підтверджує, що вона виступає як потужна відповідальна політична сила, спроможна повернути владу трудящим і взяти на себе відповідальність за виведення України з глибокої кризи на шлях прогресу і процвітання.

 Ми впевнено дивимося у майбутнє, бо діємо і боремся в інтересах людини праці, в інтересах Вітчизни, в ім’я величних ідеалів, беззавітному служінню яким присвятили себе багато поколінь комуністів. І ця боротьба, безумовно, стане основою для спільної боротьби за народовладдя, соціалізм, Союз братських народів!

 Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів, щастя і благополуччя!

 З повагою,

 Перший секретар ЦК Компартії України,

 голова фракції комуністів

 у Верховній Раді України                                         

 Петро Симоненко

Просмотров: 430 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: 95 р. УССР, Симоненко П.М., Привітання