Главная » 2016 » Апрель » 21 » СУБОТНИК ОХТИРСЬКИХ КОМУНІСТІВ
22:53
СУБОТНИК ОХТИРСЬКИХ КОМУНІСТІВ

              


У суботу, 16 квітня, комуністи Охтирки провели традиційний для цієї квітневої пори суботник. Дружною командою, основу якої склали секретарі первинних партійних організацій та активні комуністи різного віку: Пелих В.І., Омельченко М.С., Бондарь А.Г., Кривонос М.С., Олійник З.М., Оксана Кулакова та Костянтин Лук`янов, разом із лідерами міської та районної партійних організацій Вікторією Булах та Ольгою Орловою, учасники суботника взялися до прибирання територій пам`ятних місць. 

 

Попрацювали біля пам`ятного знака Асі Лебедєвій – радистці, яка під час Великої Вітчизняної війни працювала у підпіллі Охтирки і була закатована гітлерівцями. Прибрали сміття, облаштували клумбу. Учасники суботника прибрали також територію біля памятника охтирчанам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни.

            

На території парку Промвузла з ентузіазмом взялися за прибирання території біля братської могили борців за Радянську владу,  долею якої переймаються нині активісти, адже поки що нічого не відомо про мемоіральну дошку, зняту вандалами. Мовчить поки що і міська рада на звернення Вікторії Булах.

             

Незважаючи на байдужість і бездіяльність влади, комуністи розуміють, що повинні бути прикладом у тому, як потрібно берегти пам'ять про подвиг поколінь, дбати про те, щоб всі місця були облаштовані. Адже пам'ять не повинна заростати буряном безпам`ятства і духовних лінощів. 

              

Прес-служба Охтирського ГК КПУ

Категория: Парторганизация | Просмотров: 425 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Суботник, КПУ