Главная » 2016 » Май » 16 » СУМЩИНА: ЛЮДИ ПРАГНУТЬ, ЩОБ ВЛАДА ЇХ ПОЧУЛА
15:57
СУМЩИНА: ЛЮДИ ПРАГНУТЬ, ЩОБ ВЛАДА ЇХ ПОЧУЛА


Ситуація, що нині склалася в Україні, коли люди приречені на виживання, особливо ветерани війни і праці, породжує дедалі активніші дії. Велика частина областей, районів, міст підтримала у різних формах Всеукраїнську акцію протесту, ініційовану комуністами Житомирщини. 


У рамках цієї протесної акції 28 квітня в Охтирці біля приміщення міської ради зібралися ветерани праці, комуністи – на чолі з народним депутатом України VIІ скликання, першим секретарем Охтирського міського комітету Компартії України Вікторією Булах вони прийшли, щоб висловити свою незгоду з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги, на високі ціни і політичне безправ’я, соціальну несправедливість, що нині панує в Україні.
Цього дня відбувалася сесія міської ради і Вікторія Булах у сесійній залі передала Резолюцію, яку підтримали учасники мітингу-акції, міському голові. За регламентом, міський голова Ігор Алексєєв зачитав її у розділі порядку денного «Різне». Текст, у якому люди висловлюють своє незадоволення політикою Президента і Уряду, вимагають змін у соціально-економічній сфері, які б покращили життя людей. Від місцевої влади активісти громадського життя вимагають зайнятися ремонтом доріг, створенням робочих місць для молоді.
«Ми зібралися ще й напередодні 1 Травня, свята, яке близьке і дороге багатьом поколінням, – прокоментувала Вікторія Булах. – Люди підтримали нашу акцію, на протест не побоялися вийти найактивніші. Однак, хотіла б звернутися до тих жителів Охтирки, які стояли на протилежній стороні вулиці (їх справді було багато!) і боялися приєднатися до нас. Час «моя хата скраю» – закінчився. Не треба бути сторонніми споглядачами, приєднуйтесь до тієї сили, яка кличе до найважливішого – соціальної справедливості».

Просмотров: 449 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, протестні акції