Главная » 2013 » Март » 28 » Вікторія Бабич: центр культури та дозвілля має працювати на благо молоді
14:54
Вікторія Бабич: центр культури та дозвілля має працювати на благо молоді
Виктория Бабич   В останній день минулого робочого тижня на пленарному засіданні Верховної Ради України було оголошено депутатський запит поданий Вікторією Бабич стосовно виділення у 2013 році коштів з Державного бюджету на реконструкцію комунального закладу «Охтирський міський центр культури та дозвілля» в м. Охтирка. 
Охтирчани знають даний заклад за назвою «Кнєжа»  і підтримують ініціативу народного обранця, адже даний заклад є основним джерелом розвитку спорту та культури у місті. Зазначений заклад дає можливість більш ніж 350 дітям займатися у 21 гуртках, працівниками міського центру культури і дозвілля щорічно проводиться понад 200 культурно масових заходів.
  На даний час заклад знаходиться у край незадовільному стані. Та Міністерство культури України і Міністерство фінансів України відмовились вирішувати дане питання. Адже у своїй відповіді Міністерство повідомило, що такі видатки повинні здійснюватись за рахунок коштів місцевих бюджетів. Від даного закладу відмовилось і Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, яке вирішило, що об’єкт який забезпечує дітей та молодь можливістю займатися спортом не відноситься до їх компетенції.
  Зазначений запит народного депутата Вікторії Бабич підтримали більше тисячі охтирчан, які засвідчили свою підтримку депутату у вигляді залишених підписів.
Зауважу, що місцевий бюджет не дозволяє провести реконструкцію даного комунального закладу, а тому єдиним рішенням даної проблеми є виділення коштів з державного бюджету, для того, щоб жителі Охтирщини мали можливість реалізувати своє право на розвиток та якісно проводити своє дозвілля.
  Тож будемо чекати на результат і сподіваймося, що він буде позитивним.

Просмотров: 455 | Добавил: symu-okp