Главная » 2013 » Июнь » 5 » Вікторія Бабич відкрила персональний сайт
18:33
Вікторія Бабич відкрила персональний сайт
Сайт Бабич

  Підтримання постійного взаємозв’язку з виборцями є одним із найважливіших завдань кожного народного депутата. Тільки виборці можуть своєчасно донести до народного депутата суть проблем, які потрібно вирішувати у терміновому порядку. 
  Наразі у еру Інтернету, коли кожен громадянин має можливість слідкувати за діяльністю органів державної влади, своєчасно отримувати необхідну інформацію з електронних джерел, кожен народний депутат, який вважає, що його робота заслуговує уваги  - повинен знайти шляхи відтворення взаємозв’язку «депутат-виборець».
  З метою зробити свою роботу більш відкритою для своїх виборців, народний депутат України від КПУ Вікторія Бабич 5 червня 2013 року офіційно започаткувала роботу свого персонального сайту у всесвітній мережі Інтернет.
  Сайт буде містити основну інформацію про діяльність народного депутата, останні його законодавчі ініціативи, звіти перед виборцями та висвітлювати громадську діяльність народного обранця.
  Для більш швидкого контакту з громадянами, на сайті Вікторії Бабич вмонтована можливість надсилання звернень на ім’я народного депутата, що зменшить час на обробку таких звернень та надасть можливість народному депутату швидше реагувати на звернення громадян. 
  Запрошуємо всіх відвідати сайт народного депутата України Вікторії БабичWWW.BABICH-KPU.COM та долучитися до співпраці.

Прес-служба народного депутата
Просмотров: 414 | Добавил: symu-okp