Главная » 2012 » Сентябрь » 7 » Жителі міста Охтирка вже давно повинні мати власноруч обраного міського голову
16:25
Жителі міста Охтирка вже давно повинні мати власноруч обраного міського голову
Владимир Даниленко  6 вересня 2012 року народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко разом зі своїм колегою  Сергієм Гордієнком повторно зареєстрували проект Постанови Верховної Ради України про призначення позачергових виборів Охтирського міського голови.
  Проектом постанови пропонується призначити позачергові вибори Охтирського міського голови  на 2 грудня 2012 року.
  Минулу спробу Володимира Даниленка призначити вибори на 27 травня 2012 року та надати Охтирчанам право обрати свого мера було зірвано Партією Регіонів, яка відмовилася голосувати за дане питання.
  «Я вважаю, що блокування Партією Регіонів питання обрання Охтирського міського голову є прямим порушення права жителів Охтирки. Вважаю, коли місто має на чолі людину, яку обрали його мешканці – ця людина у своєму пріоритеті буде діяти тільки на користь міста, та на користь людей. Кожен обраний мер розуміє, що його невідповідальне ставлення до вирішення проблем місцевих жителів - буде стоїти йому політичної кар’єри.
  Нажаль у даному випадку регіонали думають не про мешканців міста, а про вдало проведені вибори народних депутатів.», - зазначив народний депутат.
Просмотров: 455 | Добавил: symu-okp