Главная » 2014 » Март » 18 » Молодому спеціалісту - щомісячну допомогу
11:42
Молодому спеціалісту - щомісячну допомогу
 27 січня 2014 року до народного депутата України від Комуністичної партії України Вікторії Булах від імені вчителів Собицької ЗОШ Шосткинського району звернулася депутат Шосткинської районної ради Литвиновська Лідія Сергіївна з проханням допомогти вирішити питання стосовно надання матеріальної допомоги молодому спеціалісту сільської школи Сові І.Ф.

 У зверненні зазначалося, що молодий спеціаліст, вчитель англійської мови Собицької ЗОШ Сова І.Ф. для того, щоб проводити уроки в сільській школі, має кожного дня долати 25 км, а добирається вчителька за власні кошти. 

 «Така ситуація є неприпустимою та потребує негайного вирішення, адже вчитель, а особливо у сільській місцевості, має бути соціально захищений. Саме тому я звернулася до Міністерства освіти і науки України з вимогою вирішити питання щодо виділення матеріальної допомоги молодому спеціалісту сільської школи Сові І.Ф. для подальшого налагодженого навчального процесу»,- зазначила народний депутат України Вікторія Булах.

 І, нарешті, у березні місяці надійшла відповідь від Міносвіти, в якій вказано: «Оскільки фінансування соціально захищених статей видатків навчальних закладів Шосткинського району здійснюється не в повному обсязі, органи управління освітою не мають можливості надати матеріальну допомогу вчителю Сові І.Ф. Водночас, профспілковою організацією навчального закладу прийнято рішення про надання вчителю щомісячної матеріальної допомоги для компенсації вартості проїзду до місця роботи у сумі 200 гривень».

Цвітана Скорина,
помічник народного депутата України

Просмотров: 472 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: допомога, Булах Виктория