Главная » 2013 » Октябрь » 2 » Найкращий результат роботи депутата – вдячність людей
11:17
Найкращий результат роботи депутата – вдячність людей

ThumbnailОсь і минає 10 місяць роботи народного депутата України від КПУ Вікторії Бабич. Сказати слід одне – робота була нелегкою, плідною, а головне - результативною.

  За ці місяці подано 20 депутатських запитів, надіслано більше 700 депутатських звернень і кожного дня цифра збільшується. Зареєстровано 4 проектів Постанови Верховної Ради України та 5 законопроектів.
 За даний період проведено більше 50 прийомів громадян, розміщено більше 200 статей про діяльність народного депутата та здійснено більше 10 записів для телебачення та радіо.

 Та головний результат діяльності народного обранця – вирішення проблем людей, які до нього звертаються. І дуже добре, що люди не бояться скаржитися на дії чиновників та не стоять осторонь проблем, які існують в нашій державі, а ще приємніше, коли на пошту Вікторії Володимирівни надходять листи вдячності за надану допомогу. Одним з останніх таких листів, був надісланий з теплої Ялти від громадянина Сидоренка Миколи Григоровича (1944 р.н.). Саме ялтинцю народний депутат вирішив питання стосовно закриття кредитного договору, за що Микола Григорович висловлює велику вдячність та просить тепер вирішити нові проблеми.

 Тож робота депутата триває, адже саме для того Вікторія Бабич і прийшла до парламенту.

 

Помічник – консультант

народного депутата України

Цвітана Скорина


Просмотров: 421 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Результат роботи, Депутата Бабич