Главная » 2014 » Январь » 16 » Руйнування братської могили – це верх цинізму дій свободівців
16:47
Руйнування братської могили – це верх цинізму дій свободівців
  У ніч святого Різдва, ганебно було зруйновано пам'ятник, який стояв на братській могилі воїнів-червоноармійців у місті Глиняни Львівської області.
  У братській могилі покоїться прах 32 солдатів, які віддали життя в боротьбі з фашизмом, які боролися за наше з вами з майбутнє. І тепер така подяка натомість?
  Та найприкріше те, що про ці вандальні дії чомусь не говорять наші демократичні телеканали та не пишуть газети. Звісно, цікавіше показувати танці, святкування на Евромайдані, або про те, що на Навий рік жоден учасник майдану не пив навіть шампанського, тільки водичка, сочок. Люди, ну смішно просто.
  Говорити про порядок, мораль, демократію, цінності, а своїми діями руйнувати пам’ятники, розпалювати ворожнечу між людьми –  це їхнє завдання?! Та краще б закони створювали, які б покращили життя народу.
  Знищення пам'ятників радянської епохи - це лише дешевий піар представників Свободи, які роблять потуги щоби знищити нашу історію. А осквернення братської могили воїнів Червоної Армії – це не що інше, як свідоцтво відроджуваного нацизму.
  За даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за статтею «Наруга над могилою», яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Правоохоронці встановлюють особи фашистів, слідство ведеться під процесуальним керівництвом прокуратури.
  Зазначимо, що Компартія України виступила із законодавчою ініціативою щодо впровадження кримінального покарання за знесення пам’ятників на строк до 5 років, адже за злочини слід відповідати.

 

Прес-служба народного депутата

 

Просмотров: 441 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Бабич Виктория