Главная » 2012 » Июнь » 19 » Володимир Даниленко інтернам Верховної ради України
15:23
Володимир Даниленко інтернам Верховної ради України
Кілька запитань до народного депутата України
Володимира Даниленка

  Розкажіть,  будь ласка,  про свій кар’єрний шлях і про Ваші перші відчуття/враження,  коли прийшли на роботу у Парламент України?
  Все моє життя було пов’язане з роботою з людьми.  Трудову діяльність розпочав із посади секретаря комітету комсомолу Ворожб’янського СПТУ-6 смт Мала Ворожба Лебединського району. Із грудня 1987  по вересень 1991  рр.  був першим секретарем Лебединського райкому Комуністичної партії України Сумської області.  У перший рік незалежності України (1991  р.)   працював першим заступником голови виконкому Лебединської районної ради народних депутатів.  А з червня 1992  по грудень 1995 рр.  - заступник начальника управління сільського господарства Лебединської райдержадміністрації.  Розуміючи,  що держава і суспільство потребують змін,  з лютого 2003  р. по травень 2007 р. проходив «школу»  помічника-консультанта народних депутатів України.  А з червня 2008 р.  й до сьогодні у стінах Верховної Ради України творю закони та захищаю права людей, як  народний депутат України від Комуністичної партії України.  Весь трудовий шлях завжди поряд вірна дружина Ірина Олексіївна. Маємо трьох чудових дітей.   

 Що в роботі народного депутата України Вам подобається найбільше?
 Найбільше подобається той факт, що я дійсно можу допомагати людям,  які звертаються зі своїми проблемами.  Коли я відчуваю,  що у людей є проблеми і реально можу допомогти їх вирішити.

  Яке у Вас хобі? Чи відіграло воно якусь роль у Вашій кар'єрі?
 Раніше дуже захоплювався спортом,  особливо полюбляв грати у волейбол, який загартував мене,  виховав такі риси,  як впевненість у своїх силах,  воля до перемоги, навіть, якщо попереду велика кількість супротивників. Сьогодні, моє хобі – це моя сім’я, яка завжди мене підтримує.

  Розкажіть про Ваш робочий стіл. Що у Вас є на робочому столі?
 На робочому столі – людські проблеми, виражені у письмовій формі, ось ще поправки до Законопроекту. Також атрибути КПУ.

 Державна служба – це армія бюрократів чи необхідний і важливий орган державного управління?
 Якщо не буде державної служби, то не буде відповідальності чи то Кабінету міністрів України, чи то Верховної Ради. Буде не держава, а хаос. Тому державний рівень управління має бути.  Повинні приходити фахові спеціалісти до цієї роботи.  Біда наша сьогодні в тім,  що нема якісної підготовки    людей,  які б працювали на благо держави.  Підготовка кадрів, яка була в радянські часи, порушена, а нова не створена. Це відбивається на економіці держави. Я підтримую, що державна служба потрібна і що вона є необхідним і важливим органом державного управління.

 Що Ви знаєте про Програму стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади? Ваші думки про неї?
 Я вдячний,  що така Програма є.  Про Програму стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади знаю від самого початку своєї депутатської діяльності. Мої два помічники: Ілля та Цвітана закінчували цю школу.  Адже ще у 2008 році я взяв на роботу помічником-консультантом Донченка Іллю,  який саме проходив стажування і до сьогодні ми працюємо разом.
А тому можу сказати,  що Програма – це джерело розуму та невпинного ентузіазму. Майбутнє держави в надійних руках!

 У Вас є вакансії на посаду Вашого помічника-консультанта? Які вимоги у Вас до помічника-консультанта? Чи працюють у Вас у Секретаріаті або особистим помічником випускник Програми стажування. Як давно?
 На сьогодні вакансій поки що немає,  була до того моменту,  як прийшли до Програми нові інтерни, і я прийняв на роботу  розумну людину – Скорину Цвітану. За інтернів,  які тепер є моїми надійними помічниками я хочу подякувати Програмі.  У секретаріаті, звісно, працюють випускники Програми. Вимогою є лише сумлінне виконання
своїх обов’язків.

 Який спецкурс/лекцію Ви б могли особисто прочитати інтернам?
 Актуальні проблеми  розвитку агропромисловості.

 Дайте, будь ласка, пораду інтернам!
 Інтернам побажаю ніколи не зупинятися на досягнутому, вірити у свої сили ну і звісно, щоб кожен отримав ту професію, яку бажає, для того Ви на Програмі. А також більше приділяти увагу театрам,  відвідуванням культурних заходів.  Робота роботою,  а духовний розвиток необхідний. Успіхів усім!

Віра Шелудько,
інтерн Комітету з питань сім’ї,
молодіжної політики, спорту та туризму
Просмотров: 407 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Ахтырка, Сумский ОК КПУ