Главная » 2014 » Январь » 9 » Завдяки Вікторії Бабич питання щодо поновлення електропостачання зрушено з мертвої точки
16:28
Завдяки Вікторії Бабич питання щодо поновлення електропостачання зрушено з мертвої точки

  Наприкінці минулого року до народного депутата України Бабич Вікторії надійшло звернення від жительки м. Києва Павленко Тетяни з проханням втрутитися в ситуацію, що склалась у сфері електроенергетики, зокрема у одному з садових товариств столиці.

 Питання не просто стосувалося встановлення причин неможливості підключення електропостачання, а справжніх проявів корупції.
 Для вирішення даного питання, Вікторією Володимирівною було направлено депутатське звернення до прокуратури Київської області та до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.
 І вже перший результат, як не дивно це звучить у нашій країні, не став на себе чекати, 25 грудня від заявниці прийшла відповідь: «Шановна Вікторіє Володимирівно! Цим листом висловлюю щиру подяку Вам та команді професіоналів, які працюють з Вами, за проявлену чуйність та допомогу. Ваше втручання допомогло зрушити з мертвої точки питання щодо поновлення електропостачання. На сьогодні відкрито два кримінальні провадження та триває досудове слідство. Нехай ця подяка надасть Вам та Вашій команді професіоналів наснаги для продовження боротьби з корупцією в сфері електроенергетики. Нехай Господь Бог береже Вас та Ваші сімї. З повагою, Павленок Т.М.».
 То ж ще раз хочу привітати всіх з Новим роком та новими успіхами у боротьбі за справедливість!

 

Помічник-консультант

народного депутата України

Цвітана Скорина

Просмотров: 369 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Бабич Виктория