Главная » 2012 » Октябрь » 25 » Звернення народного депутата Володимира Даниленка до своїх виборців
15:47
Звернення народного депутата Володимира Даниленка до своїх виборців
  Дорогий земляче - охтирчанин, лебединець, тростянчанин, великописарівчанин!

 Звертаюсь до тебе, бо приходить твій час сказати вирішальне слово. 

 Я знаю, що ти вже втомився від брехливих обіцянок влади, від «покращення» життя вже сьогодні та врешті-решт від боротьби за щоденне виживання. 

Та не забувай: якщо не ти, не твій голос, ми ніколи не зможемо побудувати сильну державу, яка дбає про кожного. 
Сьогодні, коли за рахунок вкрай зубожілого простолюду списуються багатомільярдні борги олігархам, коли здирають вже не сорочку, а шкіру з афганців, чорнобильців, дітей війни - подивися, нарешті, правді в очі та стань пліч-о-пліч з тими, хто насправді зможе захистити тебе і твою родину. 

 Ти чув обіцянки «помаранчевих», ти приміряв на себе сорочку блакитно-білу та залишився ошуканим, без зарплати чи пенсії, без роботи чи без даху над головою. Ти вірив, та тебе продали, як збираються продати нашу землю. Тільки Комуністична партія України, у фракції якої я працюю, ніколи не обманювала своїх виборців. І на парламентські вибори 28 жовтня 2012 року вона йде з чіткою Програмою, де визначено що і яким шляхом можна зробити в Україні в інтересах звичайної трудової людини. Цю програму ми писали разом з тобою на Народному референдумі. 

 Я запевняю тебе, що ніколи не проголосую за продаж української землі, буду добиватися зменшення пенсійного віку, захищатиму твоє право на всі соціальні виплати. Я, як народний депутат, буду завжди поруч, так як був усі ці чотири роки. 

 Ти повинен усвідомити, що кандидат від влади буде виконувати не твої завдання, а буде головним лобістом інтересів олігархічної системи. Тієї системи, яка лишила нас безкоштовної медицини, безкоштовної освіти, безкоштовного житла, доступного транспорту, соціального захисту. Наразі основна їхня мета - лишити нас землі та права бути здоровими та захищеними. Вони хочуть побудувати у нашій державі феодальний устрій, де ти будеш усього лише безправним слугою. Кожен твій голос за них - це право на продаж землі, яку захищали твої пращури, це ліквідація Лебединського, Тростянецького та Великописарівського району, це нові кредити МВФ, які будуть віддавати твої діти та онуки, це нові паркани навколо їх неосяжних маєтків, це безкарне свавілля місцевих чиновників, це постійні відписки на твої стражденні звернення. 

Вірю, що цього разу ти зробиш вірний вибір, і ми з тобою разом збудуємо соціально справедливу країну, де людина праці буде головним багатством держави, де кожен буде відчувати захист та впевненість у майбутньому. 

Запам'ятай: 

Народний депутат - це адвокат громадян у відносинах з державою, і якщо цей адвокат захищає олігархічну державу, а не тебе, ти ніколи не будеш впевнений у своєму майбутньому та майбутньому своїх дітей. 

Поверни країну собі, і ми разом повернемо країну народу! 

Твій депутат Володимир Даниленко
Просмотров: 364 | Добавил: symu-okp