Главная » 2011 » Сентябрь » 09
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Народним депутатом України, першим секретарем Сумського обласного комітету КПУ Володимиром Даниленком за період роботи восьмої сесії Верховної Ради України було ініційовано одинадцять законодавчих ініціатив. З них сім проектів Законів України та чотири проекти Постанов Верховної Ради України.

  Так народним депутатом України Володимиром Даниленком 2 лютого 2011 року був зареєстрований у Верховній Раді України проект Закону України «Про внесення доповнень до статті 7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» (щодо об’єктів інженерної інфраструктури водопровідного господарства), № 8048.

  Проектом зазначеного закону пропонується внести зміни до частини першої статті 7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», шляхом розширення переліку об’єктів, що можуть безоплатно передаватися з державної у комунальну власність, за рахунок об’єктів інженерної інфраструктури водопровідно-каналізаційного господарства (включаючи мережі, споруди, устаткування), що пов’язані з постачанням споживачам води,  відведенням і очищенням стічних вод, а також благоустрою населених пунктів. ... Читать дальше »
Просмотров: 504 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 09.09.2011