Главная » Архив материалов
      Недавно состоялся объединенный пленум Ахтырского горкома и райкома Компартии Украины. В ходе работы пленума был заслушан доклад первого секретаря Ахтырского горкома Компартии Украины , члена ЦК Компартии Украины Бабич Виктории Владимировны. В своем докладе были отмечены такие вопросы:
   о мероприятиях ноябрьского объединенного пленума ЦК и ЦКК КПУ
  о ходе выполнения постановления президиума ЦК КПУ от 3 апреля 2009 года «О состоянии и дальнейшем развитии Интернет-ресурса Компартии Украины и об инициативе ЦК комсомола по проведению Всеукраинской историко-патриотической акции «Наша общая победа»
        В ходе обсуждений выступили секретари первичных партийных организаций города и района.
   Далее на повестке дня рассматривались организационные вопросы и вопрос, касающийся дальнейшему продолжению провед ... Читать дальше »
Просмотров: 495 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 13.12.2011

      10 грудня 2011 року в м. Київ в Київському палаці дітей та юнацтва відбувся 4 з’їзд  Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України». На порядку денному стояли такі питання: звіт про роботу Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» за період 2007-2011 роки, звіт Ревізійної комісії, вибори Голови Вищої Жіночої Ради , заступника Голови Вищої Жіночої Ради, та вибори нового складу Вищої Жіночої Ради Всеукраїнського союзу  жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України».
     По першому питанню звітувала Голова Вищої Жіночої Ради Самойлик Катерина Семенівна. Про роботу ревізійної комісії доповідала Відякіна Катерина Володимирівна, голова ревізійної комісії. Сумську область представляли 16 делегатів від різних районів, у тому числі від Охтирського району.
Заслухавши та обговоривши звіт Вищої Жіночої Ради В ... Читать дальше »
Просмотров: 505 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 13.12.2011

  9 грудня 2011 року всі стали свідками недопустимих дій Парламенту. 245 народних депутатів проголосували за ринок землі: ПР – 189 голосів, НУ-НС – 5 голосів, Народна партія – 20, Група " Реформи за ради майбутнього” – 18, позафракційні – 13.
    Для Партії "Батьківщина”, очевидно є не дуже важливим це питання, так як вони покинули засідання Верховної Ради ... Читать дальше »
Просмотров: 402 | Добавил: symu-okp | Дата: 12.12.2011



  12 декабря 2011 года с 14: 00 в помещении Ахтырского городского совета будет проводить прием народный депутат Украины, первый секретарь Сумского обкома КПУ Владимир Даниленко.
Просмотров: 446 | Добавил: symu-okp | Дата: 12.12.2011

  В 1992 году Генеральная Ассамблея ООН  провозгласила 3 декабря Международным Днем инвалидов. 1992 год завершал Десятилетие инвалидов (1983-1992 гг.), проводившееся организацией. За этот период был принят ряд международных документов в отношении инвалидов, призванных улучшить положение этой категории граждан.
   Ассамблея призвала государства-члены ООН проводить мероприятия в ознаменование Дня инвалидов, тем самым напоминая о проблемах этих людей. А главное - обеспечить для них постоянную социальную защиту и поддержку, равные со всеми остальными членами общества возможности.
  Положение людей с ограниченными возможностями остается крайне тяжелым.
Ранее об инвал ... Читать дальше »
Просмотров: 428 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 05.12.2011

        В приміщенні районного будинку культури відбувся обласний фестиваль гумору та сатири «Вишневі усмішки». Він був присвячений нашому відомому земляку, письменнику Остапу Вишні, який народився у 1889 році на хуторі Чечві поблизу с. Грунь Охтирського району.
    На фестиваль з’їхались аматори сцени з різних районів нашої області. Ще на початку заходу учасники та глядачі мали змогу у фойє ознайомитися з частиною експозиції музею Остапа Вишні.
Почався захід з привітання та побажання учасникам конкурсу удачі від начальника управління культури та туризму Сумської обласної держадміністрації Л.О. Ніконової. У фестивалі приймали участь хореографічна група народного ансамблю пісні та танцю «Горлиця», учасники художньої самодіяльності у номінації до 18 років . З гуморесками виступили М. Шаповал з Лантратівк ... Читать дальше »
Просмотров: 690 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 02.12.2011

      Рішення сесії міської ради про закриття тубдиспансеру в Охтирці зустрінуте населенням району неоднозначно. І то зрозуміло, адже найчастіше ця недуга вражає малозабезпечені версти населення. Надії на те, що вони поїдуть лікуватися до обласного центру, залишаються надіями. Існує реальний ризик поширення хвороби. Начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації І.В.Яготинець, відповідаючи на запитання стосовно правильності рішення міськради, зауважила, що таке рішення має узгоджуватись з багатьма органами, в тому числі з обласними. Охтирський район виділяє трансферти, тобто кошти, на лікування своїх хворих. Зараз переглядаються цифри бюджету. Рішення про закриття тубдиспансеру ще не остаточне. Хоча труднощі з утриманням цього закладу зрозумілі. Медиків зокрема, хвилює й працевлаштування спеціалістів.


... Читать дальше »
Просмотров: 451 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 02.12.2011

      В органах місцевого самоврядування я не новачок, бо сім раз обирався депутатом Охтирської міської ради, а на останніх виборах місцевих рад обраний депутатом районної ради, закріплений за Гнилицькою сільською радою. На прийомах населення до мене звертались люди з приводу закупівлі молока за дешевою ціною, щодо банківських вкладів, земельних паїв. Порушені питання вирішені. Але були й інші, що хвилювали громадськість села, як то: поточний ремонт покрівлі авто зупинки, що потребують вкладення коштів.
     З приводу деяких проблем, а саме якості питної води в селах Олешня, Лутище, Українка, Грунь, Куземен, мені довелося самому звертатися за допомогою до народного депутата від фракції  комуністів В.А.Даниленка.
     Володимир Андрійович побував на Охтирщині, зустрічався з людьми і допоміг вирішити їм окремі питання. Було надано до ... Читать дальше »
Просмотров: 466 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 02.12.2011

     У червні місяці 2011 року до Народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому Комуністичної партії України звернулась інвалід 2 групи,  мешканка м. Охтирка з проханням надати допомогу в отриманні безкоштовного ендопротезу кульшового суглоба.
      Для вирішення цого питання Народний депутат надійслав депутатське звернення президенту Національної академії медичних наук України. У відповіді на звернення Володимира Андрійовича повідомили слідуюче, що інваліду запропонували у телефонній розмові операцію ендопротезування в Харьківському інституті в найближчій час після отримання інститутом відповідного імплантанта.
На що інвалідом , була дана згода.
     На даний час, у листопаді була успішно проведена операція. З повагою і вдячністю звертається мешканка до Народного депутата України за допомогу в вирішенні важлив ... Читать дальше »
Просмотров: 500 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.11.2011

     26 ноября 2011 года в Киеве прошел объединенный Пленум Центрального Комитета и Центральной Контрольной Комиссии Коммунистической партии Украины.
     На повестке дня были рассмотрены такие вопросы: об организационно-политических мероприятиях ЦК И ЦКК по выполнению решений 44 съезда Коммунистической партии Украины, о внесении изменений и дополнений в нормативные документы ЦК и ЦКК Компартии Украины. 19 человек приняло участие в редакционной комиссии объединенного Пленума Центрального Комитета и Центральной Контрольной Комиссии Коммунистической партии Украины, в частности член ЦК, первый секретарь Ахтырского горкома Компартии Украины Бабич Виктория Владимировна. Пленум открыл первый секретарь Центрального комитета Компартии Украины Народный депутат , председатель фракции коммунистов в Верховн ... Читать дальше »
Просмотров: 530 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.11.2011

« 1 2 ... 84 85 86 87 88 89 90 »