Главная » 2012 » Июль » 31 » десант юних в "Артеку" і "Сузір'ї"
12:39
десант юних в "Артеку" і "Сузір'ї"

Літо у розпалі. А отже, на піку оздоровча компанія. У нинішньому році її проведення має свої особливості, і треба сказати, позитивні. Принаймні, ще ніколи так багато дітей з Охтирщини впродовж одного літнього сезону не відпочивали у Міжнародному дитячому центрі «Артек».
  Відразу дванадцятеро хлопчиків та дівчаток з Охтирщини перебували на 6 тематичний зміні у «Артеку». Одинадцять з них – це відмінники навчання, обдаровані та діти, котрі перебували оздоровлення, з Бугруватого, Комишів, Куземена. А вихованка Хухрянської школи Марина Лях поїхала до «Артеку за цільовою путівкою, як учасниця міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні». І ще й повернулася додому з перемогою – здобула на фестивалю перше місце з номінації хореографія.
   Так само доволі великий дитячий десант представляв Охтирщину в Сумському обласному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Сузір’я». За рахунок коштів районного бюджету 21 дитина відпочила з Рибальського, Чернеччини, Малої Павлівки, Груні. Це також обдаровані діти, відмінники навчання, а також з багатодітних родин, ті, хто потребував оздоровлення за станом здоров’я

«Прапор перемоги» від 19.07.2012 р


Просмотров: 434 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумский ОК КПУ, район