Главная » 2012 » Июль » 31

Літо у розпалі. А отже, на піку оздоровча компанія. У нинішньому році її проведення має свої особливості, і треба сказати, позитивні. Принаймні, ще ніколи так багато дітей з Охтирщини впродовж одного літнього сезону не відпочивали у Міжнародному дитячому центрі «Артек».
  Відразу дванадцятеро хлопчиків та дівчаток з Охтирщини перебували на 6 тематичний зміні у «Артеку». Одинадцять з них – це відмінники навчання, обдаровані та діти, котрі перебували оздоровлення, з Бугруватого, Комишів, Куземена. А вихованка Хухрянської школи Марина Лях поїхала до «Артеку за цільовою путівкою, як учасниця міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні». І ще й повернулася додому з перемогою – здобула на фестивалю перше місце з номінації хореографія.
   Так само доволі великий дитячий десант представляв ... Читать дальше »
Просмотров: 434 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 31.07.2012


Нещодавно народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Андрійович Даниленко відвідав охтирський спорт-клуб «Грація».
  Клуб відвідують діти різного віку: віз 3 до 17 років, у групах займається багато дітей із малозабезпечених сімей. Батьки раді, що їхні «чада» ведуть здоровий спосіб життя, що саме у своєму місті вони мають можливість розвивати свої здібності.
  Діти і тренер Катерина Сосніна, до речі, також член КПУ, радо вітали Володимира Андрійовича, адже у їхній цитаделі спорту він частий г ... Читать дальше »
Категория: Парторганизация | Просмотров: 445 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 31.07.2012

Учора 30 липня на 45 з’їзді Комуністичної партії України народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко був висунутий кандидатом у народні депутати України у Верховну Раду України сьомого скликання по 162 мажоритарному одномандатному округу.

... Читать дальше »

Просмотров: 341 | Добавил: symu-okp | Дата: 31.07.2012