Главная » 2012 » Февраль » 28 » поїздка до харкова
11:05
поїздка до харкова

    Під час зимових канікул група учнів Бугруватської ЗОШ I-III ступенів з 10 чоловік здійснила екскурсійну поїздку до м. Харкова. В програмі поїздки відвідування торгівельно-розважального комплексу «Караван» та спорткомплексу Харківського політехнічного інституту. Діти залюбки покаталися на ковзанах на закритій ковзанці зі штучним льодом, та пограли на ігрових автоматах в «ігроленді».
    В спорткомплексі ХПІ дітей в першу чергу цікавив скеледром. Учасники поїздки – члени гуртка пішохідного туризму, тож на скеледромі діти провели повноцінне, змістовне тренування, адже попереду змагання  зі спортивного скелелазіння. На тренуванні діти відпрацьовували техніку вертикального підйому та контрнахила. Втомлені, але задоволені діти ввечері повернулись додому.
    Транспорт до поїздки надала Бугруватська сільська рада, а пальне за рахунок спонсорів. Користуючись нагодою, хотілося б щиро подякувати сільському голові Таран Ю.М., Народному депутату від Компартії Даниленку В.А.  та Охтирській районній раді за сприяння в організації поїздки від імені дитячого колективу і від мене особисто.

В.Гаранжа керівник
гурткової роботи Охтирського ЦДЮТ

Просмотров: 428 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумський обком КПУ, Охтирський район