Главная » 2012 » Февраль » 28
     28 лютого 2012 року в м. Охтирка відбулась двадцять друга сесія міської ради 6 скликання. Після оголошення  і голосування про порядок денний були розглянуті запити та виступи депутатів міської ради.
    Депутат міської ради від Компартії України Бабич Вікторія Володимирівна звернулась до громади з питанням стосовно проекту рішення про прийняття до комунальної власності гуртожитку.
Напередодні депутатом Бабич В.В. був зареєстрований у міській канцелярії проект рішення Охтирської міської ради «Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Охтирка гуртожитку за адресою м. Охтирка, вул. Ярославська, 4» .Копія цього проекту була роздана всім депутатам міської ради. У своєму проекті  спираючись на статтю 26 та 60 Закону Укр ... Читать дальше »
Просмотров: 369 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.02.2012

     У приміщенні районної державної адміністрації відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району. У присутності голови Охтирської райдержадміністрації Анатолія Коваля прозвучали звіти по реалізації окремих завдань, поставлених перед відділом освіти задля забезпечення високого рівня функціонування навчальних закладів району. Були названі здобутки і проблеми. Зокрема, були представлені основні досягнення у ході та основні цілі, що планується реалізувати згідно заходів районної комплексної програми «Освіта Охтирщини у 2012-2015 роках»
Представники відділу освіти райдержадміністрації зазначили, що зараз ведеться ретельна робота по доопрацюванню окремих пунктів названої програми, і на найближчій сесії районної ради даний проект буде ухвалено.

Просмотров: 435 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.02.2012


    Під час зимових канікул група учнів Бугруватської ЗОШ I-III ступенів з 10 чоловік здійснила екскурсійну поїздку до м. Харкова. В програмі поїздки відвідування торгівельно-розважального комплексу «Караван» та спорткомплексу Харківського політехнічного інституту. Діти залюбки покаталися на ковзанах на закритій ковзанці зі штучним льодом, та пограли на ігрових автоматах в «ігроленді».
    В спорткомплексі ХПІ дітей в першу чергу цікавив скеледром. Учасники поїздки – члени гуртка пішохідного туризму, тож на скеледромі діти провели повноцінне, змістовне тренування, адже попереду змагання  зі спортивного скелелазіння. На тренуванні діти відпрацьовували техніку вертикального підйому та контрнахила. Втомлені, але задоволені діти ввечері повернулись додому.
    Транспорт до поїздки надала Бугруватська сільська рада, а пальне за рахунок спонсорів. Кори ... Читать дальше »
Просмотров: 427 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.02.2012