Главная » 2012 » Июль » 31 » Спортивна «Грація» вітала Даниленка!
12:11
Спортивна «Грація» вітала Даниленка!

Нещодавно народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Андрійович Даниленко відвідав охтирський спорт-клуб «Грація».
  Клуб відвідують діти різного віку: віз 3 до 17 років, у групах займається багато дітей із малозабезпечених сімей. Батьки раді, що їхні «чада» ведуть здоровий спосіб життя, що саме у своєму місті вони мають можливість розвивати свої здібності.
  Діти і тренер Катерина Сосніна, до речі, також член КПУ, радо вітали Володимира Андрійовича, адже у їхній цитаделі спорту він частий гість. Два місяці тому для занять спортивною гімнастикою Володимир Даниленко придбав дітям батут, мати і страховий ремінь.
  Цього разу під патронатом Володимира Андрійовича планується відкриття танцювального класу. Тому у ході робочої поїздки до Охтирки Даниленко завітав і до юних спортсменів, щоб подивитися на їхні досягнення та надати допомогу для наступних звершень. Як говорить Володимир Андрійович: «Ми маємо виростити здорове покоління, гідну зміну нам, тому я завжди підтримую спортивні починання нашої молоді».
Також в цей день в міській раді відбувся прийом громадян. Після відвідування клубу «Грація» Володимир Андрійович зустрівся з підприємцями міста.

Категория: Парторганизация | Просмотров: 445 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумский ОК КПУ