Главная » 2012 » Апрель » 25 » твори добро, бо ти - людина!
12:46
твори добро, бо ти - людина!
   Найвища наука життя – мудрість,  найвища мудрість – бути добрим. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді – це завжди було у характері українського народу.
   У наших традиціях споконвіку зберігалася звичка наділити проханого, надати допомогу немічному, заступитися за беззахисного і скривдженого. Але що потрібно зробити для того , щоб ці згадані добрі звички і традиції зберегти навіки.
   Напевне треба менше говорити а більше діяти від серця до тих хто потребує підтримки.
  На базі Грунської СЗОШ-інтернату працює волонтерський загін «Факел». Вихованці школи-інтернату –діти-сиріти, діти позбавлені батьківського піклування чи просто обділені долею, як ніхто розуміють біль та переживання людей.
  Щоб активізувати діяльність волонтерів, педагоги пояснюють, що вони можуть бути корисними людям, та здатними на важливі і корисні справи.
  Традиційними для волонтерського загону стали зустрічі з мешканцями будинку ветеранів територіального центру с. Грунь. Щорічно до Дня інвалідів, 8 Березня, Дня Перемоги волонтери школи готують святкову програму, дарують символічні подарунки, виготовлені своїми руками.
   Приємно усвідомлювати, що діти вміють не тільки з подякою приймати добро від інших людей, а й дарувати його тим хто цього потребує.

Заступник директора Грунської СЗОШ-інтернату
 Манько Т.М.
"Прапор перемоги" від 19.04.2012 №16

Просмотров: 1509 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Охтирка, Сумский обком КПУ, волонтери