Главная » 2012 » Апрель » 19
   В міський комітет Компартії України звернувся за допомогою у вирішенні питання, що до незаконного банкрутства підприємства АТП-15963 почесний працівник автомобільного транспорту, майор запасу, колишній директор цього підприємства Петро Леонтійович ОЛЬХОВИК.
  Охтирська ДПІ з допомогою міської влади, без відома керівництва АТП зробили подання до Господарського суду Сумської області, який визнав підприємство банкрутом і призначив ліквідатора, тільки він встановлював вартість майнового комплексу та вирішував кому його продати.
    Згідно з договором куплі-продажу в повному майновому комплексі АТП було продане 14 квітня 2003 року в розстрочку на 8 місяців ... Читать дальше »
Просмотров: 397 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.04.2012

  Квітень це час, коли кожен небайдужий до стану навколишнього природного середовища бере до рук граблі та лопати, з бажанням зробити свій населений пункт чистим та красивим. І якщо побутове сміття вивозиться на сміттєзвалище то дехто вважає за всій обов’язок підпалити рослинні залишки: стерню на полях, листя та гілля на смугах  відводу автодоріг, лісосмугах.
    Такі необдумані дії негативно впливають на стан навколишнього середовища не лише забруднюючи атмосферу та повітря, але й втрачає свої властивості верхній шар ґрунту. За лічені години вогнем знищуються неоціненні лісові масиви, дикі звіри, птахи та комахи. Також існує загроза загорання прилеглих територій.
    З метою уникнення подібних порушень держінспекторами з охорони навколишнього середовища значно по ... Читать дальше »
Просмотров: 378 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.04.2012