Главная » 2014 » Апрель » 11 » Вікторія Булах: Цього не витримала б жодна демократична держава
22:24
Вікторія Булах: Цього не витримала б жодна демократична держава

 Сьогодні, коли до влади прийшла опозиція, фактично відбулося заміщення одних олігархів іншими. І це слід визнати. А головне, що про цю правду не хочуть, щоб комуністи говорили, а тому й відбувається те, що «демократичними» силами робляться потуги, аби заборонити Компартію.

 Зрозуміло, що всі ці дії відбуваються саме напередодні виборів президента України.  Диктатура в Києві та її поплічники в регіонах розгортають масові репресії проти своїх політичних опонентів.

 Компартія України нагадує, що саме комуністи ініціювали проведення референдуму з визначення вектора розвитку країни. Його проведення вберегло б Україну від тих бід, які вона зараз переживає.

 Сьогодні, українські «патріоти» не втомлюються мстити світу за свою нікчемність, продовжуючи війну з пам’ятниками тим, хто був патріотами насправді.

 Прикладом такої ганебної війни є руйнування пам’ятного знаку на честь маршала Георгія Жукова, в м. Суми, який встановлений в 2005 році на вулиці, що носить ім’я радянського полководця.

 Раніше, в Сумах було знищено меморіальні дошки, встановлені на честь Героя Радянського Союзу, фронтового льотчика Федора Дудника і першого доктора наук на Сумщині, засновника Сумської філії Харківського політехнічного інституту Сурена Кафтаряна. Ось таку маємо демократію!

 Сьогодні ж, вони захотіли ще більшої слави. Так, під час виступу лідера Компартії Петра Симоненка, нардепи від свободи просто накинулися на виступаючого.

 Після чого, було проведено засідання фракції КПУ, оцінено хід розвитку подій у парламенті, який підтверджує, що не лише на вулиці, а й у ВР націонал-фашистський режим веде боротьбу проти інакомислячих.

 Але і тут «демократичні» прояви не припинилися. В ніч на 10 квітня був  практично повністю знищений внаслідок підпалу Центральний офіс Компартії України. Зрозуміло, що підпал мав знищити сліди злочинів, які могли б свідчити, з якою саме метою захопили будівлю КПУ.

Ось така у нас демократія!

 

 

Прес-служба народного депутата

Просмотров: 405 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Демократія, Вікторія Булах, Така у нас