Главная » 2014 » Апрель » 11

 Під час здійснення моїх депутатських повноважень, мені стало відомо про факт існування катастрофічно аварійного стану мосту через річку Ворскла в селі Климентове Охтирського району Сумської області. Зазначений мостовий перехід знаходиться на км 70+838 автомобільної дороги загального користування Н-12 Суми-Полтава.

 Мною, як народним депутатом України, було ретельно опрацьовано дану проблему та проаналізовано всі можливі шляхи її вирішення. З’ясовано, що на сьогодні з приводу даного моста розроблено три передпроектні пропозиції щодо  вирішення даного питання. Вищевказані пропозиції, за інформацією фахівців Служби автомобільних доріг у Сумській області, будуть аналізуватися  міжвідомчою робочою комісією Сумської обласної державної адміністрації з метою обрання найбільш прийнятного варіанту. Після цього планується розроблення робочого проекту із визначенням обсягів фінансових витрат. ... Читать дальше »

Просмотров: 386 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 11.04.2014

 Сьогодні, коли до влади прийшла опозиція, фактично відбулося заміщення одних олігархів іншими. І це слід визнати. А головне, що про цю правду не хочуть, щоб комуністи говорили, а тому й відбувається те, що «демократичними» силами робляться потуги, аби заборонити Компартію. ... Читать дальше »

Просмотров: 405 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 11.04.2014