Главная » 2014 » Апрель » 22 » Вікторія Булах продовжує боротьбу за відновлення трудових прав виборців
09:23
Вікторія Булах продовжує боротьбу за відновлення трудових прав виборців

 В п’ятницю на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатський запит до Генеральної прокуратури України стосовно ігнорування більше року звернення громадянина Дещенка та невжиття жодних заходів для захисту прав заявника.

Слід вказати, що розслідування даної справи триває вже не один рік. Ще в 2012 році заявник звертався з даною проблемою до народного депутата України 6-го скликання Даниленка В.А., якому також надавались відповіді-відписки, які лише пересилали звернення від одного органу до іншого.

«Мною, як народним депутатом України, для вирішення даного питання, були надіслані депутатські звернення до прокуратури міста Києва, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України та інших компетентних органів, але у відповідь я та заявник отримували лише відписки та постійне продовження строку розгляду звернень», - зазначила Вікторія Володимирівна.

Зазначимо, що листом № 071111-15981-12 від 05.11.2012 року Генеральна прокуратура України повідомила, що звернення направлено для вирішення та остаточного прийняття рішення до прокуратури м. Києва. Але питання, станом на 10.04.2014    рік   так   і   залишається   невирішеним,   а   права   громадянина незахищеними.

Саме тому народний депутат України повторно звернулась до ГПУ, щоби нарешті права громадянина Дещенка були відновлені та захищені, а винні у затягуванні розгляду справи – притягнуті до відповідальності.

 

Помічник народного депутата України

Цвітана Скорина

Просмотров: 424 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Виктория Булах