Главная » 2012 » Февраль » 23 » Володимир Даниленко ініціює проведення позачергових виборів Охтирського міського голови
19:33
Володимир Даниленко ініціює проведення позачергових виборів Охтирського міського голови
Владимир Даниленко  23 лютого народними депутатами України Володимиром Даниленком та Сергієм Гордієнко у Верховній Раді України був зареєстрований проект постанови «Про призначення позачергових виборів Охтирського міського голови (Охтирська міська  рада  Сумської області)» реєстраційний номер 10115.
  Метою проекту є призначення позачергових виборів Охтирського міського голови (Охтирська міська рада Сумської області) та надання права мешканцям міста Охтирки зробити вибір міського голови, який буде захищати та розвивати їх місто. 
  Проектом постанови пропонується у неділю 27 травня 2012 року провести позачергові вибори Охтирського міського голови.
  «Прийняття цієї Постанови надасть право мешканцям міста Охтирка Сумської області використати своє право на вибір міського голови та зніме напругу, яка склалась у місті у зв’язку з зловживання проведення термінів позачергових виборів», - зазначив Даниленко.

  Нагадаємо, що 15 квітня 2011 року Охтирська міська рада прийняла заяву  про складання повноважень міського голови Касьяненко О.В. за власним бажанням. Після цього Охтирська міська рада порушила перед Верховною Радою України клопотання про призначення позачергових виборів Охтирського міського голови. Нажаль, 9 грудня 2011 року Постанова про призначення позачергових виборів Охтирського міського голови на 18 березня 2012 року не була підтримання у зв’язку з негативною позицією Партії регіонів.
Просмотров: 406 | Добавил: symu-okp | Теги: Ахтырка, Охтирка позачергові вибори, вибори