Главная » 2014 » Апрель » 29 » Володимир Даниленко: «Вторгнення «Правого сектору» до офісу КПУ розцінюється як насильницьке захоплення приміщення»
11:30
Володимир Даниленко: «Вторгнення «Правого сектору» до офісу КПУ розцінюється як насильницьке захоплення приміщення»

 

 Днями відбулася прес-конференція першого секретаря Сумського обкому Компартії України Володимира Даниленка з приводу вторгнення представників «Правого сектора» в офіс комуністів.

 У «незалежних» засобах масової інформації повідомлення про цей інцидент подаються досить однобоко і не об’єктивно. На прес-конференції Володимир Даниленко розставив всі крапки над «і» стосовно подій, які відбулися напередодні.

 «Перше, що зробили молодчики «Правого сектору», увірвавшись до приміщення обкому КПУ, це в ультимативній формі вимагали співробітників покинути офіс, бо, цитую: «З цієї секунди тут буде розміщуватися штаб «Правого сектору» і, якщо ви не зробите це негайно, то прийдуть серйозніші хлопці…» і далі в такому тоні. В присутності ж органів міліції та перед журналістами вони озвучили зовсім іншу версію, нібито до них надійшла інформація, що  в приміщенні обкому КПУ роздають Георгіївські стрічки та сепаратистську літературу. Співробітники міліції, яких ми викликали, ретельно оглянули офіс, але підтвердження вищевказаним закидам не знайшли. Ми вважаємо, що дії цих осіб, і це закріплено законодавчо, розцінюються як насильницьке захоплення громадського приміщення.

 Щодо Георгіївських стрічок, мушу сказати, що я, як онук учасника Великої Вітчизняної війни, маю повне право сам вирішувати вдягати їх чи ні. Я і надалі буду передавати пам'ять про перемогу нашого народу своїм дітям, онукам… Заклики щодо сепаратизму просто безпідставні, адже офіційна позиція КПУ на всіх рівнях – це збереження суверенітету України», - коментує Володимир Андрійович.

 Присутнім Володимир Даниленко нагадав про всі безчинства і наругу над пам’ятками у місті Суми, які мали місце останнім часом. Це: і сміття біля Меморіалу Слави, і вщент розбиті меморіальні дошки Герою Радянського Союзу Федору Дуднику та першому докторові наук на Сумщині Сурену Кафтаряну, і зруйнований пам’ятний знак Георгію Жукову, понівечені постаменти партизан тощо.

 «Якщо всі ці дії певних політичних рухів та їхніх поплічників спрямовані на те, щоб виховати в суспільстві відразу до радянського минулого, то раджу їм звернутися до історії. Саме за часів Радянського Союзу Україна відбулася, як унітарна держава, в сучасних її межах. У складі СРСР Україна входила до складу десяти найрозвиненіших країн світу. Саме такою двадцять три роки тому отримали у спадок Україну горе-демократи.

 Всі досягнення Радянської доби відбулися завдяки тому, що в ідеології тоді правлячої Комуністичної партії закладено розвиток соціальної структури суспільства і захист людини праці. Цей принцип є основою моєї діяльності, яку б посаду я не займав», - резюмує Володимир Даниленко.

Сумський обласний комітет КПУ

 

 

Просмотров: 355 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, нападение, Правый сектор, Сумы, Даниленко