Главная » 2012 » Апрель » 13 » Всесвітній день авіації і космонавтики
13:16
Всесвітній день авіації і космонавтики
12 квітня в Охтирській школі №2 ім. Ю.Гагаріна відбулась 11 науково- практична конференція присвячена всесвітньому дню авіації та космонавтики . на цей рік припало дуже багато урочистих дат: 
-    55 років  з дня запуску першого супутника «Земля»;
-    75 років з дня народження першої жінки космонавта В.В. Терешковой;
-    60 років з дня народження космонавта Васютина;
-    105 років з дня народження конструктора Королева
Відмітили свої 50 річчя космонавти Гидзенко Ю.П. та Дежуров В.Н., до речі вихідці з нашого міста. Конференція розпочалась  з доповіді підполковника Протазова В.П. про підготовку та запуск першого супутника «Земля». В обговоренні доповіді прийняли участь ветерани Байконуру Мегера Н.С., Калуга И.Ф.
Учениця цієї школи Наталія Зуй зачитала реферат о життєдіяльності Корольова, а Юлія Левченко підготувала реферат про першу жінку яка має звання генерала.
З привітанням до ветеранів та присутніх методист міської освіти Міняйло Н.М. та вручила почесну грамоту директору музею космонавтики який давно функціонує в цій школі.
До свята космонавтики відділам в справі сім’ї, молоді та спорту був розпочатий конкурс малюнків. На конференції переможцям були вручені почесні грамоти та солодощі. В категоріях 1-4 клас, 5-8 клас та 9-11 клас. Перші місця в цих категоріях зайняли:
    Чибиряк А.- гімназія
    Нечуторова Т.- школа №5
    Волошин С.-  школа №3
Конференція завершилась музичним привітанням ВІА «Гвардія».


Просмотров: 650 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумський ОК КПУ, 12 квітня