Главная » 2012 » Февраль » 21 » всеукраїнський конкурс "таланти багатодітної родини"
15:03
всеукраїнський конкурс "таланти багатодітної родини"
  Кожна дитина особлива і талановита по-своєму. І кожна дитина бажає бути реалізованою, оціненою, щасливою. Вона має багато можливостей для розвитку своїх здібностей. Успіхи кожної дитини залежать від багатьох факторів: насамперед, мікроклімату в сім’ї та в школі; матеріального стану батьків; оптимістичного ставлення до життя; власної реалізації; бажанню не лякатись труднощів. Всі здібності людини мають дивовижну властивість розвиватися.  Талановита дитина – це дитина, яка має певні здібності у конкретній діяльності. Обдарована дитина – це всебічно розвинена і ерудована особистість, яка виділяється своїми яскравими, інколи  видатними досягненнями, або має передумови для таких досягнень у тому чи іншому виді діяльності. Обдаровані діти орієнтуються не на вузьку спеціалізацію, а на максимальне розширення кола своїх інтересів. Талант пробуджується у талановитому середовищі при підтримці і розумінні близьких і рідних людей. Сім’я – це та пристань і гавань, звідки діти виходять у широкий світ життя. І дуже добре, коли у сім’ї панують злагода, любов, взаємодопомога і взаєморозуміння, повага. Через сім’ю діти познають премудрості життя. В народі кажуть: «Від доброго дерева добрий пагінець одійде, від добрих батька і матері піде добра дитина».
     У 1993 році був створений Всеукраїнський союз жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України». Його регіональні осередки працюють сьогодні у всіх областях України. Лідер Союзу – народний депутат України Катерина Самойлик вважає, що мета діяльності організації – сприяння об’єднанню жінок на захист політичних, економічних, соціально-культурних прав жінок, дітей, молоді, а також розробка і реалізація програм, які втілюють цю мету у наше життя. Всеукраїнський союз жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» при підтримці Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту є ініціатором і організатором Всеукраїнського конкурсу – фестивалю «Таланти багатодітної родини». Цей захід проводиться з 2004 року і  є  найяскравішим проектом організації..
В конкурсі-фестивалю беруть участь діти віком від 8 до 16 років в наступних номінаціях: вокальний жанр, патріотична пісня, музичне виконання, оригінальний жанр, художнє та авторське виконання, хореографія, образотворче та прикладне мистецтво. Перший етап був проведений на базі міста. Переможці першого етапу вийшли представляти Охтирщину в обласному центрі в другому етапі:
    Всі учасники заходу отримали подяку батькам за виховання талановитих дітей і подарунки від народного депутата України, Першого секретаря Сумського обкому Компартії України В. А. Даниленко і від Охтирського міському Компартії України та від депутата міської ради Бабич В.В.. Переможці другого етапу конкурсу будуть приймати участь в третьому етапі, який відбудеться в травні місяці 2012 року в «Артеці». Там на дітей чекає і змістовний відпочинок, і цілеспрямована робота.
Активна  оптимістична життєва позиція – запорука успіху в усіх  ситуаціях.  А основою всьому завжди була є і буде праця.

На знімку переможці першого етапу конкурсу

Просмотров: 595 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумский обком КПУ, таланти дітей