Главная » 2012 » Август » 16 » з сесії охтирської районної ради
10:07
з сесії охтирської районної ради
     На 17 сесії Охтирської районної ради шостого скликання були розглянуті рішення з різних питань. Перше питання порядку денного стосувалось затвердження звіту про виконання районного бюджету. Це питання перегукувалося з тим, що дещо раніше розглядалося на колегії Охтирської райдержадміністрації, де йшлося про підсумки виконання місцевих бюджетів нашого району за перше півріччя 2012 року.
   Було охарактеризовано ситуацію зі станом пенсійного забезпечення у районі, охороною здоров’я та галузей освіти, культури. Також було прийнято рішення про затвердження списку присяжних Охтирського міськрайонного суду Сумської області. На сесії було розглянуто ряд питань соціального спрямування. Зокрема, прийнято програму діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів у Охтирському районі «Антигепатит» на 2012-2017 роки.. Також у цьому блоці питань депутати погодилися із внесенням змін до районної програми відпочинку та оздоровлення дітей у 2012 році та надали згоду Охтирському районному територіальному центру соціального обслуговування на постійне поселення до стаціонарних відділень кількох осіб, що потребують стороннього догляду.
    Охтирська районна рада прийняла рішення про проведення районного фестивалю-конкурсу сатири і гумору «Грунські усмішки» на батьківщині великого українського гумориста Остапа Вишні.. Також депутати надали згоду щодо прийняття до спільної власності територіальних громад Охтирського району майна військового містечка розташованого у селі Пологи. Прийнято рішення про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища Охтирського району (будівля Гай-Мошенківської дільничної лікарні ветеринарної медицини, одноповерховий будинок у Буймерівці), всі об’єкти заплановано виставити на аукціон.
    Також під час сесії було розглянуто депутатські запити і відповіді на ті, що прозвучали на попередніх сесіях.

Просмотров: 413 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Охтирка, Сумский ОК КПУ