Главная » 2012 » Август » 16
З настання спеки нам загрожують лісові пожежі. За високої температури, яка тримається впродовж нинішнього літа, на сильному сонці суха лісова підстилка легко займається від сірника або цигарки. Лісову пожежу легко загасити тільки на початковій стадії. Але коли вогонь уже набрав силу і загоряються дерева, загасити пожежу дуже складно. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. На гасіння лісових пожеж витрачаються величезні сили та засоби.
    Саме через необережність людей щорічно виникає найбільше пожеж у лісових масивах. Тому закликаємо всіх, шановні громадяни, бути обережними з вогнем, щоб ваша недбалість не стала причиною лісової пожежі. Не підпалюйте суху траву на галявинах у лісі. Якщо побачите, як це роблять інші, зупиніть їх і поясніть, чим небезпеч ... Читать дальше »
Просмотров: 497 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 16.08.2012

     На 17 сесії Охтирської районної ради шостого скликання були розглянуті рішення з різних питань. Перше питання порядку денного стосувалось затвердження звіту про виконання районного бюджету. Це питання перегукувалося з тим, що дещо раніше розглядалося на колегії Охтирської райдержадміністрації, де йшлося про підсумки виконання місцевих бюджетів нашого району за перше півріччя 2012 року.
   Було охарактеризовано ситуацію зі станом пенсійного забезпечення у районі, охороною здоров’я та галузей освіти, культури. Також було прийнято рішення про затвердження списку присяжних Охтирського міськрайонного суду Сумської області. На сесії було розглянуто ряд питань соціального спрямування. Зокрема, прийнято програму діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів у Охтирському ра ... Читать дальше »
Просмотров: 412 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 16.08.2012