Главная » 2011 » Ноябрь » 28
     У червні місяці 2011 року до Народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому Комуністичної партії України звернулась інвалід 2 групи,  мешканка м. Охтирка з проханням надати допомогу в отриманні безкоштовного ендопротезу кульшового суглоба.
      Для вирішення цого питання Народний депутат надійслав депутатське звернення президенту Національної академії медичних наук України. У відповіді на звернення Володимира Андрійовича повідомили слідуюче, що інваліду запропонували у телефонній розмові операцію ендопротезування в Харьківському інституті в найближчій час після отримання інститутом відповідного імплантанта.
На що інвалідом , була дана згода.
     На даний час, у листопаді була успішно проведена операція. З повагою і вдячністю звертається мешканка до Народного депутата України за допомогу в вирішенні важлив ... Читать дальше »
Просмотров: 499 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.11.2011

     26 ноября 2011 года в Киеве прошел объединенный Пленум Центрального Комитета и Центральной Контрольной Комиссии Коммунистической партии Украины.
     На повестке дня были рассмотрены такие вопросы: об организационно-политических мероприятиях ЦК И ЦКК по выполнению решений 44 съезда Коммунистической партии Украины, о внесении изменений и дополнений в нормативные документы ЦК и ЦКК Компартии Украины. 19 человек приняло участие в редакционной комиссии объединенного Пленума Центрального Комитета и Центральной Контрольной Комиссии Коммунистической партии Украины, в частности член ЦК, первый секретарь Ахтырского горкома Компартии Украины Бабич Виктория Владимировна. Пленум открыл первый секретарь Центрального комитета Компартии Украины Народный депутат , председатель фракции коммунистов в Верховн ... Читать дальше »
Просмотров: 528 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 28.11.2011