Главная » 2013 » Февраль » 25
Шановні мешканці міста Охтирка!



 Запрошуємо всіх, хто обурений діями "вандалів - свободівців", прийняти
 участь в акції "Ми господарі нашого міста", яка відбудеться 26.02.2013 року
 о 8 - 45 біля стін Охтирської міської ради.

 

                                                                           ... Читать дальше »
Просмотров: 395 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 25.02.2013

  Минулої суботи, в день 95-ї річниці Радянської Армії і Військово-Морського Флоту в місті Охтирка відбувся мітинг протесту «Ми господарі в рідному місті» проти дій вандалів з партії «Свобода», які стали можливими завдяки потуранню і заступництву влади.

У мітингу взяли участь секретар Центрального Комітету Компартії України, голова Антифашистського комітету України Георгій Буйко, народні депутати України Олег Буховець і Роман Шугало, член Центрального Комітету Компартії України, перший секретар Сумського обкому  Володимир Даниленко, перший секретар Охтирського міськкому Компартії України, народний депутат України Вікторія Бабич.




Категория: Парторганизация | Просмотров: 527 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 25.02.2013

Дорогі мої земляки!

  Вчора ми всі стали свідками жорстокого нацистського екстремізму, привезеного в наше рідне місто депутатом-вандалом. Але вся країна побачила, що охтирчани можуть відстояти своє місто, своє право і ми це зробили. Ми разом виграли першу спільну боротьбу проти жорстоко налаштованих свободівців. Та ми не повинні здаватися, адже у нашій єдності – наша сила.

  Я від усієї душі дякую Вам, мої рідні за Вашу сміливість, мужність та любов до нашого міста. Знайте, що у цій боротьбі я з Вами і захищу кожного, на кого підніметь ... Читать дальше »
Просмотров: 356 | Добавил: symu-okp | Дата: 25.02.2013