Главная » 2014 » Февраль » 25

 Фракция коммунистов, как и раньше, будет занимать свою позицию и голосовать только за те постановления, которые считает нужными. Договоренностей с новым большинством не будет.

 Об этом заявил лидер КПУ Петр Симоненко в интервью "Известиям”.

 "Мы — оппозиционная партия и входить во власть не собираемся. Сейчас происходит новый передел власти олигархами. У них достаточно голосов в парламенте, чтобы заниматься дележкой портфелей, мы в этот процесс не вовлечены. Но некоторые наши товарищи руководят парламентскими комитетами, от них отказываться мы не будем”, – сообщил Петр Симоненко. ... Читать дальше »

Просмотров: 397 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 25.02.2014

 Сучасна Україна переживає один з найдраматичніших моментів в своїй історії. Внаслідок гострого трьохмісячного протистояння, яке супроводжувалося масовими безпорядками, застосуванням зброї, захопленням адміністративних, в тому числі урядових приміщень, пролилася кров, загинули люди.

 Висловлюючи співчуття безвинно потерпілим, рідним і близьким загиблих, Президія Центрального Комітету Компартії України заявляє про глибоку стурбованість трагічним розвитком подій в суспільстві. Наша партія, іі фракція у Верховній Раді України неодноразово звертали увагу  Президента та Уряду на згубність політичного курсу, який ними проводився, його антинародний характер, відступ від передвиборних обіцянок і фактичний обман народу, тенденції до встановлення в країні авторитарного режиму. Однак воля народу, висновки науковців, наші застереження і пропозиції брутально ігнорувалися, виходячи з власних інтересів. ... Читать дальше »

Просмотров: 419 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 25.02.2014