Главная » 2012 » Ноябрь » 22 » Через байдужість влади заняття в Охтирській ЗОШ № 3 загрожують життю дітей
11:11
Через байдужість влади заняття в Охтирській ЗОШ № 3 загрожують життю дітей

 21 листопада 2012 року народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко звернувся до Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з вимогою врахувати у Державному бюджеті на 2013 рік видатки на проведення капітального ремонту даху та спортивної зали Охтирської ЗОШ № 3.

 Зазначені вище звернення були ініційовані на прохання батьків учнів ЗОШ № 3, лист від яких надійшов на ім’я народного депутата Володимира Даниленка.

 У зверненні, під яким підписалися 652 особи, вказано, що батьки учнів стурбовані тривалим протіканням даху площею 2800 м2, що прослідковується в більшості приміщень ІІІ поверху, великої спортивної зали, кабінетах англійської мови, інформатики, економіки, географії, обслуговуючої праці, препараторських на третьому поверсі, актової зали та коридору біля майстерень, східців, що ведуть з другого на третій поверх. Мокра, слизька підлога, сирість, що сприяє появі плісняви, – небезпечні для здоров’я дітей.

 Батьки особливо стурбовані жахливим станом великої спортивної зали, що розташована на другому поверсі. Заняття в ній проводити неможливо через небезпеку для життя і здоров’я дітей: дах протікає, 10 вікон відсутні, відокремлюються шматки штукатурки з бетонних плит, зруйнована вся дерев’яна підлога. А під час дощу або розтавання снігу вода тече «рікою» й заливає актову залу та коридор першого поверху.

«Коли до мене приходять подібні звернення, у яких мені повідомляють, що є загроза життю дітей, а влада на рівні держави на це не реагує, у мене виникає одне питання: навіщо така влада, яка не може захистити здоров’я дітей та провести реконструкцію важливих соціальних об’єктів», – зазначив депутат-комуніст Володимир Даниленко.

                                                                                       Прес-служба Сумського ОК КПУ

Просмотров: 366 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: ЗОШ № 3, Загрозливий, Стан