Главная » 2011 » Декабрь » 2 » Депутат Охтирської районної ради В.М. Самонов
11:34
Депутат Охтирської районної ради В.М. Самонов
      В органах місцевого самоврядування я не новачок, бо сім раз обирався депутатом Охтирської міської ради, а на останніх виборах місцевих рад обраний депутатом районної ради, закріплений за Гнилицькою сільською радою. На прийомах населення до мене звертались люди з приводу закупівлі молока за дешевою ціною, щодо банківських вкладів, земельних паїв. Порушені питання вирішені. Але були й інші, що хвилювали громадськість села, як то: поточний ремонт покрівлі авто зупинки, що потребують вкладення коштів.
     З приводу деяких проблем, а саме якості питної води в селах Олешня, Лутище, Українка, Грунь, Куземен, мені довелося самому звертатися за допомогою до народного депутата від фракції  комуністів В.А.Даниленка.
     Володимир Андрійович побував на Охтирщині, зустрічався з людьми і допоміг вирішити їм окремі питання. Було надано допомогу в ремонті приміщень сільських рад в Олешні і Груні, придбано холодильники для Бугреватської школи та дитсадка с. Куземен.
     Щодо забезпечення селян якісною питною водою, то для цього потрібні чималі капіталовкладення. На звернення В.А. Даниленка з приводу поліпшення водопостачання куземенців до Сумської облдержадміністрації одержано відповідь: за ранок коштів ПАТ «Укрнафта"  включено 48,5 тис.грн. на закінчення будівництва артезіанської свердловини і 285,5 тис.грн. на будівництво вуличного водогону в селі Куземен. Кошти в повному обсязі надійшли в район.
      Нажаль таких втішних повідомлень у депутатський пошти не багато. Сьогодні всім очевидно, що фінансово-економічна криза в Україні поглиблюється, а соціальна напруга в суспільстві зростає. За цих умов комуністи пропонують реальні кроки, які сприятимуть покращенню життя людини праці. Компартія України вкотре пропонує Кабінету міністрів негайно розглянути і підтримати розроблену ґрунтовну програму, спрямовану на подолання кризових явищ, як в економіці так і в соціальній сфері.Не піднявши економіку, ми не вирішимо жодних наболілих соціальних проблем.

Просмотров: 465 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумский обком КПУ, Самонов В.Н.