Главная » 2012 » Май » 15 » прийом Народного депутата України Даниленко Володимира Андрійовича у місті охтирка
13:24
прийом Народного депутата України Даниленко Володимира Андрійовича у місті охтирка
    Нещодавно у приміщенні Охтирської міської ради провів прийом громадян народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Андрійович Даниленко, та депутат міської ради бабич Вікторія Володимирівна. З надією на допомогу прийшли зі своїми проблемами та турботами громадяни м. Охтирка. Розглядались земельні та правові питання, питання дітей війни, стосовно повернення депозитних вкладів банку «Володимирівський» та не виплата заробітної плати підприємством «Нафтопроммаш». До народного депутат звернулась донька громадянки Савчук Ганни Петрівни. На даний час Ганна Петрівна 1917 року народження, має п’ятьох дітей. До міської ради ще в лютому місяці 2011 року були подані документи про присвоєння їй звання «Мати-героїня».Діти неодноразово зверталися до міської влади, але питання так і не було вирішено. Володимир Андрійович пообіцяв посприяти даному питанню.
  Після прийому В.Даниленко завітав до дитячої лікарні. Там він зустрівся з колективом лікарів та медсестр, провів бесіду, розповів про напрямки і цілі своєї роботи. Народний депутат подарував дитячій лікарні двокамерний холодильник, виділив кошти на заміну вікон і пообіцяв придбати обладнання для лікування сердечних захворювань у дітей.
  Але добра справа на цьому не закінчилась. Володимир Андрійович завітав до спортивного клубу дітей та дорослих «Грація». Привітав дитячу групу спортивної гімнастики і подарував їм мат для акробатики, страховочний ремень та дитячий батут для розминки.
Немає нічого найкращого ніж бачити задоволені усмішки дітей,
це най велика подяка.


Категория: Парторганизация | Просмотров: 445 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Ахтірка, Сумский обком КПУ