Главная » 2012 » Январь » 18 » шістнадцята сессія Охтирської міської ради
12:54
шістнадцята сессія Охтирської міської ради

    18 січня 2012 року в м. Охтирка відбулась шістнадцята сесія міської ради 6 скликання. На порядку денному розглядались такі питання:
 про внесення доповнень до рішення міської ради «Про встановлення та впорядкування ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємства – фізичних осіб, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності»,
про програму підтримки підготовки та проведення приписки і призову громадян м Охтирка на строкову військову службу на період 2012-2015 років, екологічні  та питання регулювання земельних відносин..
     Розглядались також питання про безоплатну передачу нежитлових приміщень та споруд з балансу відділу освіти Охтирської міської ради на баланс управління житлово-комунального господарства Охтирської міської ради та про надання дозволу на списання з балансу управління житлово-комунального господарства Охтирської міської ради не житлових приміщень, а саме учбовий заклад школи №7.
    В цілому питання були розглянуті, але депутат міської ради Бабич Вікторія Володимирівна внесла пропозицію відправити на доопрацювання питання, щодо передачі на баланс ЖКГ приміщення колишньої школи №7, так як вважає, що це приміщення можливо використовувати в цілях виховання та розвитку молоді, наприклад як Дім піонерів.Депутати це питання підтримали одноголосно.


Просмотров: 476 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: сессия, Сумский обком КПУ