Главная » 2013 » Февраль » 18 » В Охтирці відбулися збори секретарів
11:57
В Охтирці відбулися збори секретарів

16, 17 лютого 2013 року в Охтирці відбулись збори секретарів первинних парторганізацій Комуністичної партії України Охтирського міського та районного комітетів.

збори

Під час наради комуністи Охтирщини вивчали шляхи  підвищення бойовитості первинних осередків партії, їхньої роботи в сучасних умовах. Також були підбиті підсумки виборчої кампанії 2012 року.

збори

Участь у зборах взяли: другий секретар Сумського обласного комітету КПУ Переросла Олександра Василівна, перший секретар Охтирського МК КПУ, член Центрального Комітету КПУ, народний депутат України Бабич Вікторія, члени МК РК КПУ та секретарі первинних партійних організацій.

 На початку наради, перший секретар міськкому КПУ Бабич Вікторія, вручила партійний квиток комуністу однієї з первиних парторганізацій КПУ Охтирщини.

вручення

 Вели засідання і виступали з доповіддю секретарі Охтирського міського та районного комітету  КПУ.

У ході зборів увагу присутніх було акцентовано  на роботі первинних партійних організацій у сучасних умовах і перш за все в питаннях виховання політичної свідомості мас.

Цікаві пропозиції з удосконалення форм і методів роботи первинних партійних організацій було висловлено у виступах секретарів міського комітету партії Орловою О. Д. та Рульовою С. Л.

У відвертій, принциповій розмові були розкриті причини недоліків роботи деяких первинних партійних організацій.

 Підводячи підсумки роботи зборів, другий секретар ОК КПУ Переросла Олександра Василівна зазначила, що сьогодення вимагає від сучасних комуністів постійно працювати над удосконаленням форм і методів діяльності первинних партійних осередків, які є основою партії. Від активності, бойовитості та дисциплінованості первинної ланки, значною мірою залежить успіх партії в боротьбі за права трудового народу.



                                                                                              Охтирський комітет КПУ

 

Категория: Парторганизация | Просмотров: 481 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Секретарів, Збори, Охтирка