Главная » 2012 » Ноябрь » 18 » Відбувся пленум Охтирської міської та районної організації КПУ
21:04
Відбувся пленум Охтирської міської та районної організації КПУ
 17 листопада 2012 року відбувся пленум Охтирського міського й районного комітету КПУ. Головним завданням пленуму було розгляд питання підбиття підсумків виборів депутатів до Верховної Ради 28 жовтня 2012 року та планування роботи районного комітету на 2013 рік.
 
Пленум

Доповідала – перший секретар Охтирського міського комітету Компартії України Вікторія Бабич.
 Активну участь в обговоренні доповіді першого секретаря міського комітету взяли комуністи – О.Басанець, В. Пелих,С. Іванов, Л. Кадирова, С. Гаранжа, Т. Плотнікова та інші.
 
На пленумі був присутній Даниленко Володимир Андрійович Народний депутат України, перший секретарь Сумського обкому Компартії України. Він звернув увагу на необхідність покращення організаційної роботи міського та районного комітету.
 
Даниленко

Виступаючі в обговоренні доповіді зазначали, що нинішні парламентські вибори в Україні були найбільш брудними в історії країни, потрібно обов’язково переглянути закон про вибори і наступні вибори проводити за пропорційною системою.
 Також комуністи міста й району підтримали пропозицію про те, що фракція КПУ у Верховній Раді буде працювати сама по собі, і ніяких угод або договорів про створення більшості підписувати не буде.
 У ході роботи пленуму разом з позитивними сторонами діяльності були вказані і на деякі недоліки в роботі міської й районної організації комуністів. По питанням, які було розглянуто на пленумі були прийняті відповідні рішення.




                                                                         Охтирський районний комітет КПУ
Категория: Парторганизация | Просмотров: 418 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Комітету, Охтирського, пленум