Главная » 2013 » Февраль » 15 » Вікторія Бабич разом з народними депутатами зустрілась з представниками Республіки Куба
13:20
Вікторія Бабич разом з народними депутатами зустрілась з представниками Республіки Куба
 Виктория Бабич


 У приміщенні Комітету Верховної Ради України у закордонних справах  14 грудня 2013 року відбулась зустріч народних депутатів України різних депутатських фракцій з завідувачем відділу у роботі з країнами Європи Генерального департаменту міжнародних відносин Центрального Комітету Комуністичної партії Республіки Куба Ноельєм Каррільо, Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Куба в Україні Ернесто Антоніо Сенті Даріас, Консулом Посольства Республіки Куба в Україні Маргарітою Валлє Каміно та радником Посольства Республіки Куба в Україні Еміліо Певіда Пупо.
  На зустрічі явно домінували представники Комуністичної партії України, серед 7 народних депутатів п’ять було з фракції Компартії України. Прийшли поділитися досвідом та посприяти розвитку співпраці з Кубою народні депутати Бабич Вікторія Володимирівна, Баландін Сергій Вікторович, Борита Ольга Василівна, Дорохов Антон Миколайович, Спіріна Ірина Дмитривна.
  Під час зустрічі народний депутат України Ірина Спірина звернула особливу увагу на співпрацю з кубинськими партнерами у медичній галузі. Дана пропозиція була підтримана та визвала найбільший інтерес з обох сторін.

Виктория Бабич

Вікторія Бабич, як представник Комітету Верховної Ради України з питань фінансів та банківської діяльності запропонувала своє сприяння у вирішенні питань, які відносяться до її сфери діяльності. Під час спілкування особливу увагу Вікторія Володимирівна звернула на те, як соціально захищенні школярі, студенти та працівники в Республіці Куба. Зі слів кубинської сторони, кожен школяр, студент та працівник отримує безкоштовне харчування під час навчання та роботи, отже батькам не треба хвилюватися, що дитина буде голодною під час навчання. При цьому особливе здивування було визвано тим, що працівників кубинських підприємств безкоштовно харчують під час виробничого процесу.

Просмотров: 445 | Добавил: symu-okp | Теги: встреча, Куба