Главная » 2013 » Февраль » 8 » Потрібно забезпечити ремонт вулиць і доріг в селі Люджа та селі Кам’янка Тростянецького району
19:00
Потрібно забезпечити ремонт вулиць і доріг в селі Люджа та селі Кам’янка Тростянецького району


  Вікторія Бабич звернулась до Тростянецької районної державної адміністрації з вимогою
надати пропозиції до Сумської обласної державної адміністрації для вирішення питання щодо ремонту вулиць в селах Люджа та Кам’янка Тростянецького району.
 Зазначені пропозиції необхідно подати для надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам відповідно до порядку затвердженого КМУ.
  «На сьогодні ведуться роботи з узагальнення переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг  комунальної власності в населених пунктах у межах коштів державних субвенцій, передбачених державним бюджетом України на 2013 рік. Часто буває так, що місцеві райдержадміністрації або не замічають місцеві проблеми, або не проінформовані про потреби району, що в решті решт призводить то подальшої руйнації соціальних об’єктів.
  Цього разу я звернулась до райдержадміністрації з проханням не ігнорувати важливі проблеми цих двох населених пунктів. Щоб у кінці року не було такої ситуації, коли Тростянецька райдержадміністрація скаже, що не чула про необхідність та можливість проведення ремонту доріг у їх районі»,- зазначила народний депутата Вікторія Бабич.

Просмотров: 408 | Добавил: symu-okp | Теги: тростянець, Ахтырка, ремонт дороги