Главная » 2014 » Февраль » 7 » Вікторія Бабич захищає права дітей Сєвєродонецька
21:18
Вікторія Бабич захищає права дітей Сєвєродонецька
 До народного депутата України звернулася громадянка Бекетова Г.М. з проханням втрутитися в ситуацію стосовно недопущення закриття дитячої лікарні у місті Сєвєродонецьк.

 На даний лист Вікторія Бабич підготувала депутатське звернення до МОЗ України з вимогою вжити заходів щодо недопущення закриття дитячої поліклініки №1 КУ «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня».

 Вже 31 січня з Міністерства надійшла відповідь, у якій вказано: «…Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації доручено надати повну інформацію про фінансування дитячої поліклініки №1 КУ «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» та забезпечити безумовне дотримання чинного законодавства у частині надання доступної та кваліфікованої медичної допомоги дитячому населенню м. Сєвєродонецька».
 Слід зазначити, що дане питання перебуває на особливому контролі народного депутата та у разі невжиття Міністерством та місцевою владою належних заходів по захисту прав дітей міста Сєвєродонецька, запит буде скеровано до Генеральної прокуратури України.

Цвітана Скорина,
помічник-консультант 
народного депутата України
Просмотров: 414 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: лікарня, Сєвєродонецьк, Вікторія Бабич, допомога