Главная » 2011 » Декабрь » 2 » "Вишневі усмішки" зібрали друзів і гостей
15:15
"Вишневі усмішки" зібрали друзів і гостей
        В приміщенні районного будинку культури відбувся обласний фестиваль гумору та сатири «Вишневі усмішки». Він був присвячений нашому відомому земляку, письменнику Остапу Вишні, який народився у 1889 році на хуторі Чечві поблизу с. Грунь Охтирського району.
    На фестиваль з’їхались аматори сцени з різних районів нашої області. Ще на початку заходу учасники та глядачі мали змогу у фойє ознайомитися з частиною експозиції музею Остапа Вишні.
Почався захід з привітання та побажання учасникам конкурсу удачі від начальника управління культури та туризму Сумської обласної держадміністрації Л.О. Ніконової. У фестивалі приймали участь хореографічна група народного ансамблю пісні та танцю «Горлиця», учасники художньої самодіяльності у номінації до 18 років . З гуморесками виступили М. Шаповал з Лантратівки, П.Лебідь з Малої Павлівки, Є. Чернов з Чупахівки. Особливу нагороду на конкурсі отримала Варвара Запорожченко з Чернеччини, котра виборола друге місце. Чернеччанка вже не в перший рік бере участь у конкурсі.
Досить широко на нинішніх «Вишневих усмішках» була представлена Грунь. Призові місця здобули О. Коляда, та дует у складі В.Соколова та О. Тарабана.
        Завершився конкурс також урочисто. Усі учасники отримали дипломи та подарунки


газета "Прапор перемоги"від 24.11.2011
Просмотров: 689 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумский обком КПУ